УКР РУС

"Баварія" сенсаційно зіграла внічию з гладбахською "Борусією", Дортмунд знищив "Вольфсбург"

30 квітня 2016 Читать на русском

У 32 турі німецької Бундесліги "Баварія" не переграла гладбахську "Борусію", "Вольфсбург" був битий в Дортмунді, "Шальке" видер перемогу в "Ганновера", а "Майнц" на пару із "Гамбургом" голів не забивали.

Мюнхенці, отримавши ляпаса від "Атлетіко", розпочали свій, здавалось, чемпіонський поєдинок надактивно, що виплило у швидкий забитий м'яч Мюлером. Надалі гра вирівнялась, але жодних дивідендів із цього менхенгладбахці не отримали, пішовши на перерву із негативним для себе результатом.

Друга 45-хвилинка видалася далеко ненайяскравішою для "зірки півдня", яка пропустивши ближче до завершення двобою гол від Хана, спіймала облизня. Таким чином, "Баварія" втратила чудову можливість за два тури до завершення турніру забезпечити собі завчасне чемпіонство і направити усі сили винятково на Лігу чемпіонів.

Інша ж "Борусія" дортмундська без особливих проблем здолала "вовків" із Вольфсбурга. Голи у складі ще претендента на першу позицію у турнірній таблиці (відставання від "Баварії" 5 балів) на старті поєдинку забивали Кагава і Рамос, а вже розгромним рахунок по перерві зробли Ройс і Обамеянг. Останній, вийшовши на заміну, оформив дубль протягом двох хвилин! "Вольфсбургці" змогли рахунок лише розмочити - 5:1 на користь хлопців Тухеля.

"Шальке", забивши і пропустивши на початку матчу, у підсумку завдяки голам Хунтелара і Шопфа зумів здобути непросту звитягу над невдахою сезону "Ганновером". До слова, "червоноштанникам" в елітному німецькому дивізіоні залишилось провести ще два матчі, аби бодай спробувати грюкнути дверима на прощання.

"Дармштадт", не реалізувавши пенальті, у мінімальному стилі поступився "Айнтрахту", а "Хоффенхайм" попри теж нереалізований 11-метровий залишив без очок "Інгольштадт".

Єдиний поєдинок, у якому не було забито м'ячів відбувся в Майнці, де місцеві "карнавальники" поділили залікові пункти із "Гамбургом".

Німеччина. Бундесліга, 32 тур.

Турнірна таблиця Бундесліги.

"Баварія" - "Борусія" М - 1:1

Голи: Мюллер, 6 - Хан, 72

"Борусія" Д - "Вольфсбург" - 5:1

Голи: Кагава, 7, Рамос, 9, Ройс, 60, Обамеянг, 77, 78 - Шюрле, 86

"Ганновер" - "Шальке" - 1:3

Голи: Собєх, 21 - Шупо-Мотінг, 11, Хунтелар, 45, Шопф, 80

"Дармштадт" - "Айнтрахт" - 1:2

Голи: Вранчіч, 12 - Хасебе, 57, Айгнер, 83

Нереалізований пенальті: Вагнер, 20 ("Дармштадт")

"Хоффенхайм" - "Інгольштадт" - 2:1

Голи: Ут, 37, Амірі, 84 - Лекс, 17

Нереалізований пенальті: Крамаріч, 52 ("Хоффенхайм")

"Майнц" - "Гамбург" - 0:0