УКР РУС

"Баварія" розтрощила "Вердер" Віктора Скрипника

26 серпня 2016 Читать на русском

"Баварія" Карло Анчелотті декласувала "музик" - 6:0.

Протягом першому тайму "Баварія" просто-таки знущалися над "музиками", добряче "погравши" на нервах Віктора Скрипника і бременських вболівальників. Судіть самі: 66% володіння м’ячем лишилося за "Баварією" та 16 (9) – 1 (0) за ударами! У атаці "Вердеру" явно не вистачало новачка Макса Крузе.

Автором дебютного голу сезону судилося стати Хабі Алонсо. Іспанець, підхопивши м’яча після виносу Кальдероли, смачно приклався з-за меж штрафного майданчика – 1:0! Через три хвилини Франк класним пасом вивів Роберта Лєвандовскі віч-на-віч з Феліксом Відвальдом – 2:0. Варто сказати, що поляк в першому таймі змарнував ще два розкішні моменти.

Не встигли суперники розбігатися після перерви, як Лєвандовскі у дотик замкнув передачу від Мюллєра. На 66 хвилині "свіжий" Штернберг запоров перспективну атаку "Вердера", і Лам, внаслідок контратаки, провів черговий гол. Не минуло й кількох хвилин, як Томас Мюллєр відзначився черговим асистом. На цей раз Томас віддав точну передачу на ногу Рібері. На 77 хвилині Еггештайн, який щойно вийшов на заміну, вирішив сфолити в рідній штрафній проти Рафіньї. Пенальті чітко реалізував польський форвард – 6:0! Моментами складалося враження, що "Вердер" представляє не Бундеслігу, а Оберлігу... Побажаємо Віктору Скрипнику перемог у наступних матчах.

У наступному, 2 турі, "Баварія" зіграє проти міцного "Шальке". "Вердер" у Бремені прийме "Аугсбург".

Чемпіонат Німеччини 2016/17, 1 тур

"Баварія" – "Вердер" – 6:0

Голи: Алонсо, 10, Лєвандовскі, 13, 46, 77, пен, Лам, 66, Рібері, 73