УКР РУС

Баварія розгромила Гамбург, Герта та Фрайбург зіграли внічию

10 березня 2018 Читать на русском

Суботні матчі 26 туру німецької Бундесліги почалися з розгрому Гамбурга та Вольфсбурга, а також виїзною перемогою Аугсбурга та нулів у матчі Герти

Аутсайдерам цього туру довелося протистояти лідерам Майнц у п'ятничному матчі мінімально поступився Шальке, а от Гамбургу в суботу довелося їхати у Мюнхен. В разі перемоги відставання "червоноштанників" до рятівного 16 місця скоротилось би до 4-х очок, але чуда не сталося вже до 19-ї хвилини Гамбург горів з рахуноком 3:0. У другому таймі "рекордмайстери" докинули гостям ще 3 голи, встановивши остаточний рахунок 6:0.

В іншому матчі Аугсбург на виїзді досить впевнено обіграв Ганновер. На гол Грегоріча в середині першого тайму господарі змогли відповісти влучним ударом Сане, однак вже у компенсований час вони припустилися фатальної помилки, дозволивши Качару прошити Тчаунера, зробивши рахунок 1:2. Ганновер у другому таймі поплив, і, пропустивши третій, остаточно здався.

Матч Герти та Фрайбурга проходив за умов серйозної переваги берлінців вони нанесли вдвічі більше ударів, не дозволивши супернику пробити у ствір жодного разу. Втім, забити Фрайбургу так і не вдалося, і матч завершився сухою нічиєю.

Вольфсбургу відверто не щастило у Зінхаймі, де їх приймав Хоффенхайм Юліана Нагельсманна. "Вовки" пропустили вже на 18-й хвилині, а заміна травмованого Гайгера на Брекало наприкінці першого тайму завершилась травмою хорвата на початку другого. Вольфсбург пропустив вдруге, а потім забив автогол, капітулювавши остаточно. 3:0.

Таким чином, Баварія відновила 20-очкову перевагу над Шальке - тепер у активі мюнхенців їх 66. Хоффенхайм залишається на 7-й позиції з 38 очками, відстаючи від зони єврокубків на 1 очко. За ним розташувався Аугсбург з 35 очками. Ганновер пропускає Герту на 11 сходинку, опустившись на позицію вниз втім, в обох клубів по 32 очка. Фрайбург залишився 13-м з 30 очками, а Гамбург продовжує знаходитись на передостанньому місці, відставши від стикових матчів на 7 очок.

Чемпіонат Німеччини, 26 тур.

Баварія – Гамбург – 6:0

Голи: Рібері, 8, 81, Левандовскі, 12, 19, 89, Роббен, 55

Ганновер – Аугсбург – 1:3

Голи: Сане, 37 Качар, 45+2, Грегоріч, 26, 83

Герта – Фрайбург – 0:0

Хоффенхайм – Вольфсбург – 3:0

Голи: Шульц, 18, Гнабрі, 77, Кнохе, 80 (автогол)