УКР РУС

Баварія розгромила Аугсбург, Хоффенхайм врятував нічию з Айнтрахтом, Майнц та Вольфсбург здобули домашні перемоги

18 листопада 2017 Читать на русском

У 12 турі Бундесліги Баварія, Майнц та Вольфсбург здобули домашні перемоги, Хоффенхайм Айнтрахтом та Байєр з Лейпцигом зіграли внічию.

Баварія з самого початку контролювала хід матчу, постійно перебуваючи на половині поля гостей. Роббен, Лєвандовскі, Відаль "тероризували" оборону Аугсбурга на чолі з голкіпером. Втілити свою перевагу у забитий м’яч мюнхенцям вдалось на 31-й хвилині. Відаль отримав пас від Зюле і пробив без шансів для Хітца. На 38-й хвилині Лєвандовскі вийшов віч-на-віч з воротарем та подвоїв перевагу господарів. На початку другого тайму поляк довів рахунок до непристойного. Гру було зроблено, хоча Баварія мала ще декілька хороших моментів.

Справжній "трилер" було розіграно у Леверкузені. Вже на 12-й хвилині за фол з боку Мехмеді арбітр призначив пенальті у ворота господарів. Стандарт чітко реалізував Тімо Вернер. Наприкінці тайму зусиллями Байлі "фармацевтам" вдалось зрівняти рахунок. По перерві Хенрікс зіграв рукою у власному штрафному, що призвело до його вилучення та другого пенальті у ворота Байєра. На цей раз до м’яча підійшов Форсберг. Він також не схибив. На 74-й хвилині господарі здійснили справжній подвиг – відігрались вдесятьох. Автором рятівного м’яча став Кевін Фолланд.

Підсумковій перемозі Вольфсбурга значно посприяв швидкий гол. Його на 3-й хвилині забив Герхардт, який чітко реалізував вихід один на один. Після цього господарі продовжували атакувати не випускаючи Фрайбург зі своєї половини поля. На 29 хвилині Юнус Маллі красивим ударом забив другий м’яч. У другому таймі команди обмінялись голами. На 68-й хвилині Капустка, який вийшов на заміну відіграв один м’яч, та через дві хвилини Фрайбург знову пропустив від Юнуса Маллі. Матч так і закінчився впевненою перемогою Вольфсбурга.

Для Кельна зараз кожна гра "на вагу золота", тому в гості до Майнца вони їхали тільки за очками. Матч видався не дуже результативним. На полі було багато боротьби, гра, здебільшого, проходила в центрі поля. Єдиний гол був забитий Майнцом на 43-й хвилині, коли Бросінскі впевнено реалізував пенальті за фол у штрафному майданчику. На 71-й хвилині арбітр вилучив гравця господарів, подарувавши Кельну шанс на спасіння. Проте гості ним не скористалися.

Айнтрахт пробив голкіпера Хоффенхайма вже на 13-й хвилині. Свою майстерність продемонстрував зірковий Боатенг. Після цього гості відійшли в оборону, сподіваючись в одній з контратак забити другий м’яч. До кінця тайму господарі мали кілька моментів щоб зрівняти рахунок, але не використали їх. Другу половину зустрічі господарі теж провели в атаках. Врятувати нічию Хоффенхайму вдалось на 91-й хвилині. Рятівником команди став Марк Ут.

Чемпіонат Німеччини, 12 тур

Баварія – Аугсбург – 3:0

Голи: Відаль, 31, Лєвандовскі, 38, 49

Байєр – РБ Лейпциг – 2:2

Голи: Байлі, 44, Фолланд, 74Вернер, 13 (пен), Форсберг, 54 (пен)

Вилучення: Хенрікс, 53

Вольфсбург – Фрайбург – 3:1

Голи: Герхардт, 3, Маллі, 29, 70 – Капустка, 68

Майнц – Кельн – 1:0

Голи: Бросінскі, 43 (пен)

Вилучення: Донаті, 71

Хоффенхайм – Айнтрахт Ф – 1:1

Голи: Ут, 91 – Боатенг, 13