УКР РУС

"Баварія" робить крок на зустріч "Реалу". "Марсель" - "Баварія" - 0:2. ВІДЕО

29 березня 2012 Читать на русском

Пивовари, обігравши у Франції "Марсель", фактично забезпечили собі путівку у півфінал Ліги чемпіонів.

План французів, який спрацював у матчі з "Інтером", проти німецької машини виявився місією нездійсненною. "Марсель" так і не зумів відстояти власні ворота, а натомість пропустив два голи.

Обидві команди досить жваво розпочали гру, відразу побігши в атаку. В центрі м'яч майже не затримувався. Цікаво, що переший по-справжньому небезпечний момент виник біля воріт Нойєра, але Фанні з вигідної позиції примудрився не влучити у ворота. З цього моменту "Баварія" зрозуміла, що жартувати з "Марселем" не варто.

Гості забили перший гол ще в першому таймі. Роббен віддав шикарну передачу на хід Ґомесу і Маріо у боротьбі із захисником таки зумів пробити по воротах. Андраде, який замінив у рамці дискваліфікованого Манданда, до м'яча дотягнувся, але врятувати команду не зміг. Гол в роздягальню.

В другому таймі господарі вирішили провести кілька атак з надією швидко відігратись, але серйозної загрози воротам німецького клубу французи так і не заподіяли. Натомість на 69 хвилині Роббен після стінки з Мюллєром з гострого кута закрутив шкіряного у ворота "Марселя". Цей гол тільки підтвердив те, що "Баварія" зараз у прекрасній формі. Не будемо забігати наперед, адже попереду ще зустріч в Мюнхені, але півфінал між "Баварією" та "Реалом" - це страва для справжніх гурманів.

Про найголовніші події з матчу ви можете дізнатись із нашої онлайн-трансляції цього поєдинку.

"Марсель" - "Баварія" - 0:2

Стартові склади команд:

"Марсель": Андраде, Аспілікуета, Н'кулу, Фанні, Морель, А.Діарра, Мбіа, Амальфітано, А.Айю, Вальбуена, Ремі

"Баварія": Нойєр, Лам, Боатенг, Бадштубер, Алаба, Луїс Густаво, Крос, Роббен, Мюллер, Рібері, Гомес

Гол: Ґомес, 44, Роббен, 69

Попередження: Кроос, 32, Лам, 32, Луїс Густаво, 36, Швайнштайгер, 82, Алаба, 89 - Діара, 34, Мбіа, 64