УКР РУС

Ліга чемпіонів: Баварія впевнено перемогла ПСЖ завдяки дублю Толіссо

5 грудня 2017 Читать на русском

ПСЖ програв Баварії у 6 турі групового етапу Ліги чемпіонів 2017/18 – 1:3. Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.

Німецький та французький гранди задовго до старту 6 туру гарантували собі вихід до 1/8 фіналу. Для того, аби посісти перше місце в групі, команді Хайнкеса потрібно було перемагати з різницею в чотири голи.

Перший гольовий момент створили гості, але Ульрайх парирував небезпечний удар Мбаппе. Баварія відповіла голом: Хамес подав з лівого флангу – Алаба головою віддав на Лєвандовські – поляк забив. На 34 хвилині Неймар повинен був зрівнювати рахунок, однак постріл бразильця в дальній кут витягнув голкіпер. Атака мюнхенців знову завершилася взяттям воріт. Колумбійський півзахисник Баварії точно подав на голову Толіссо – 2:0. На початку другого тайму Мбаппе скоротив відставання, відзначившись після подачі Кавані. На 69 хвилині на правому фланзі провалився Дані Алвес, який дозволив Коману себе обіграти, після чого Кінгслі прострілив на Толіссо – 3:1.

Фінальний свисток Чакира зафіксував перемогу "червоних". Обидві команди закінчують груповий етап Ліги чемпіонів з 15 балами. Емері зазнає з ПСЖ другої поразки поспіль. Далі ПСЖ зіграє в чемпіонаті Франції проти Лілля, а Баварія – проти Айнтрахта.

Ліга чемпіонів. Група B, 6 тур

Баварія – ПСЖ – 3:1

Голи: Лєвандовські, 8, Толіссо, 37, 69 – Мбаппе, 50