УКР РУС

Баварія побоюється втечі Лєвандовскі та готова продати гравця в Барселону – відома ціна питання

4 червня 2022 Читать на русском

У Мюнхені розуміють, що найкращий бомбардир команди серйозно налаштований піти.

Чемпіон Німеччини останніх десяти сезонів готовий піти на певні поступки Роберту Лєвандовскі, який нещодавно підтвердив намір продовжити кар'єру в іншому клубі.

Хаві озвучив керівництву Барселони трансферні побажання: Лєвандовскі, тріо з Челсі та ще чотири гравці

Після заяв, що поляк відпрацює свій контракт до кінця (30 червня 2023-го), риторика Баварії вже не є такою категоричною. Мюнхенський клуб не проти продати 33-річного форварда за 40 млн євро. При цьому Барселона ще не отримала відповіді на свою першу пропозицію – 32 млн євро + 5 млн бонусів.

У Баварії побоюються, що Лєвандовскі вдасться до радикального заходу – розірвання контракту в односторонньому порядку відповідно до ст. 17 Регламенту ФІФА, повідомляє MD з посиланням на Bild.

Такий варіант не надто влаштовує Барсу, адже через судові тяганини форвард приєднається до команди значно пізніше, ніж міг би. Тому пріоритетом іспанців є "цивілізоване" завершення саги з переходом Роберта.

Лєвандовскі перейшов у Баварію вільним агентом із Борусії Д в 2014 році. У Мюнхені поляк виграв 8 чемпіонських титулів Бундесліги, три Кубка Німеччини та Лігу чемпіонів 2019/20. У футболці Баварії Роберт зіграв 374 матчі, забив 344 голи (з них 50 – в сезоні 2021/22).

Лєвандовскі переплутав себе з Роналду та нацькував на Баварію свою "піранью" – одержимість Барсою зіпсувала імідж