УКР РУС

"Баварія" перемогла, "Вердер" та "Борусія" зазнали поразок. 17 тур Бундесліги

19 грудня 2015 Читать на русском

У матчах 17 туру чемпіонату Німеччини "Баварія" переграла "Гановер", "Байєр" - "Інгольштадт", "Борусія" поступилася "Кельну", а команда Скрипника не змогла взяти очки у матчі з "Айнтрахтом".

Мюнхенська "Баварія" на виїзді перемогла "Гановер" завдяки реалізованому пенальті Мюллєра. ЇЇ найближчий конкурент - "Борусія" з Дортмунду - на останніх хвилинах втратила перемогу у матчі з "Кельном". Таким чином, підопічні Пепа Гвардіоли забезпечили собі фантастичний гандикап у вигляді восьми очок. "Бджоли", перебуваючи на другій позиції, назбирали 38 залікових балів.

Команда з Бремена перервала свою трьохматчеву безпрограшну серію. Підопічні Віктора Скрипника відкрили рахунок у матчі з "Айнтрахтом", але одразу ж пропустили. Їхні опоненти змогли й взагалі "вигризти" перемогу при рівній грі, забивши вирішальний м'яч на початку другого тайму. Таким чином, "зелені" лише 15-ті у чемпіонаті Німеччини, команда має у активі 15 очків. Колектив з Франкфурта розмістився лише на одну сходинку вище - 17 пунктів. Можна сказати, що "Вердер" програв битву аутсайдерів.

Чічаріто знову врятував "Байєр". Фантастичний мексиканець забив єдиний гол у протистоянні з "Інгольштадтом". Тепер "фармацевти" - четверта команда Бундесліги з 27 очками. Чічаріто, до слова, також четвертий у бомбардирських перегонах чемпіонату, хоча у форварда аж 11 м'ячів у активі. Попереду - Мюллєр, Лєвандовскі та Обамеянг.

"Аугсбург", здається, почав реабілітовуватись за провалений старт сезону. Команда втретє поспіль перемагає у чемпіонаті. На цей раз битим виявився "Гамбург". Отже, підопічні Маркуса Вайнцирля піднялися на 12-те місце з 19 балами. "Червоноштанники" залишились десятими. 22 очки у команди з Гамбурга. 

Німеччина. Бундесліга, 17 тур

"Гамбург" - "Аугсбург" - 0:1 (0:0)  

Гол: Моравек, 76

"Айнтрахт" - "Вердер" - 2:1 (1:1)  ВІДЕО

Голи: Майєр, 31, Айгнер, 48 - Пісарро, 29

"Кельн" - "Борусія Д" - 2:1 (0:1)  ВІДЕО

Голи: Цоллєр, 83, Модест, 90 - Папастатопулос, 18

"Гановер" - "Баварія" - 0:1 (0:1)  ВІДЕО

Гол: Мюллєр, 39 (пен)

"Інгольштадт" - "Байєр" - 0:1 (0:0)  ВІДЕО

Гол: Чічаріто, 73