УКР РУС

"Баварія" перемогла "Борусію" Д та здобула Суперкубок Німеччини

14 серпня 2016 Читать на русском

Мюнхенська "Баварія" здобула впевнену перемогу над дортмундською "Борусією" у матчі за Суперкубок Німеччини (0:2).

Суперкубок Німеччини
завершено
-

Артуро Відаль відкрив рахунок на 59-ій хвилині зустрічі, а Томас Мюллер на 79-ій подвоїв перевагу мюнхенців, допомігши "Баварії" вибороти перший трофей у сезоні.

Футбольний сезон у Німеччині розпочався красивим поєдинок у Дортмунді, в якому місцева "Борусія" боролася за Суперкубок з "Баварією". Команди із перших хвилин протистояння дали зрозуміти, що серйозно налаштовані на перемогу в цьому матчі. "Борусія" провела прекрасний перший тайм, створивши кілька супернагод для взяття воріт. Проте "джмелям" бракувало влучності та везіння. Варто відзначити й гру Нойєра, який часто виручав свою команду та у підсумку зберіг ворота на замку.

"Баварія" першу частину матчу провела дещо гірше, але також мала стовідсоткові нагоди для взяття воріт. Обидві команди впродовж 45-ти хвилин демонстрували якісний футбол на високій швидкості. І хоч на перерву суперники пішли при рахунку 0:0 – це був по-справжньому бойовий та багатий та події тайм.

Після відпочинку глядачі побачили іншу "Баварію" та більш спокійний футбол. Гості поступово захопили ініціативу та притиснули "Борусію" до штрафного майданчика. Результат не змусив довго на себе чекати. На 59 хвилині Відаль відкрив рахунок, успішно зігравши на добиванні. Після пропущеного голу господарі намагалися врятувати ситуацію, щоб перевести гру в овертайм, але на 79 хвилині Мюллер забив 2-ий гол, фактично звівши нанівець усі надії "джмелів" на позитивний результат. У підсумку суддя зафіксував впевнену перемогу "Баварії", яка абсолютно заслужено здобула Суперкубок Німеччини 2016 року.

Суперкубок Німеччини

"Борусія" Д – "Баварія" – 0:2

Гол: Відаль, 59, Мюллер, 79

Стильні "музиканти" Скрипника, незвичайні "лілії" Федецького та 16 інших форм Бундесліги у новому сезоні

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях