УКР РУС

"Баварія" перемогла "Айнтрахт", Кравець асистував за "Штутгарт"

2 квітня 2016 Читать на русском

Також у 28 турі Бундесліги "Гамбург" знищив "Ганновер" - 3:0, "Шальке" осоромився у протистоянні із "Інгольштадтом" - 0:3, а "Майнц" у запеклому двобої переграв "Аугсбург" - 4:2.

Мюнхенська "Баварія" після невиразного поєдинку із "айнтрахтцями" у першому колі, коли "орли" несподівано відібрали очки у чемпіонів Німеччини, цього разу все ж досягла свого. Для здобуття трьох залікових пунктів мюнхенцям "по-скромному" вистачило одного забитого м'яча, який на свій рахунок записав Рібері. Отже, "баварці" надалі перші, переважаючи свого найближчого конкурента, який свій поєдинок у цьому турі ще не зіграв, дортмундську "Борусію" на 8 балів.

Кравець, вийшовши у старті, допоміг своїм асистом "Штутгарту" розжитися одним очком у грі із "Дармштадтом".

Зважаючи на те, що події у матчі розвивались не на користь "швабів", а саме прикра травма Шуніча і слідом за нею пропущений м'яч, то подальший ігровий час нічого хорошого для команди Крамни здавалось не віщував. Щоправда, за декілька хвилин до перерви, "штутгартці" все ж зуміли здійснити диво, забивши два м'ячі протягом трьох хвилин. Зокрема, до другого долучився українець, який після діагональної передачі скинув круглого під удар Руппу, той не схибив. Проте у другому таймі новачки Бундесліги відчайдушно насіли на ворота Титоня, що врешті-решт призвело до голу, який собі в актив записав Німайєр.

Як наслідок, результативна нічия, яка зберегла відстань між колективами у 4 пункти - "Штутгарт" - дванадцятий, коли "Дармштадт" - тринадцятий.

Своєю чергою, "Шальке" зумів неприємно здивувати у зустрічі із "Інгольштадтом", пропустивши тричі ще до середини другої 45 хвилинки. Безвольна поразка "кобальтових", які ще відносно нещодавно були суперниками донецького "Шахтаря" в 1/16 фіналу Ліги Європи. Слідом за гельзенкірхенцями безпорадність продемонстрував і "Ганновер", який просто-напросто розклеївся під завісу гри із "Гамбургом". Схоже, що "96-ті" швидше за все покинуть елітний німецький дивізіон по завершенні цього сезону.

Справжнім сюрпризом у плані забитих м'ячів стала зустріч між "Майнцом" і "Аугсбургом", де уболівальники зуміли побачити за 90 хвилин поєдинку одразу шість взяттів воріт. Щоправда, гості жодного зиску із такої результативності не одержали - 4:2 на користь "карнавальників".

Німеччина. Бундесліга, 28 тур.

Турнірна таблиця Бундесліги.

"Баварія" - "Айнтрахт" - 1:0

Голи: Рібері, 20

"Дармштадт" - "Штутгарт" - 2:2

Голи: Вагнер, 26, Німайєр, 51 - Гентнер, 45, Рупп, 45+3

"Ганновер" - "Гамбург" - 0:3

Голи: Клебер, 61, Ілічевіч, 73, Мюллер, 75

"Інгольштадт" - "Шальке" - 3:0

Голи: Хартман, 29 (пенальті), Хінтерзеер, 45+2, Лескано, 66

"Майнц" - "Аугсбург" - 4:2

Голи: Клеменс, 13, 76, де Бласіс, 24, 53 - Каюбі, 9, Ча-Чхоль, 40