УКР РУС

Баварія офіційно повідомила про перехід Гравенберха – другий трансфер мюнхенців

13 червня 2022 Читать на русском

Півзахисник Аякса Раян Гравенберх приєднався до лав чемпіонів Німеччини.

Хавбек збірної Нідерландів завершив свій перехід з Аякса у Баварію. Контракт розрахований на 5 років, інформує офіційний сайт мюнхенців.

Слідом за Лєвандовскі ще один лідер Баварії заявив, що може покинути Мюнхен заради нового виклику в кар'єрі

Сума угоди не розголошується – різні джерела вказують від 18,5 до 25 млн євро. Це другий новачок Баварії у поточне вікно – 20-річний центрхав пішов шляхом свого одноклубника Нуссаїра Мазрауї, який, щоправда, дістався мюнхенцям безкоштовно.

"Коли Баварія запросила мене, не довелося двічі думати. Це один із найбільших клубів, які існують. За цей клуб хочуть грати гравці з усього світу. Я приїжджаю в Мюнхен, щоб виграти багато трофеїв, а Баварія звикла вигравати багато титулів. З цим клубом можливо все, навіть перемогти в Лізі чемпіонів. Згуртованість у цій команді дуже сильна, мені це подобається", – прокоментував нідерландець свій перехід.

Гравенберх є вихованцем Аякса. У сезоні 2021/22 зіграв 42 матчі, забив 3 голи і віддав 6 асистів. За національну збірну Нідерландів зіграв 10 поєдинків, відзначився одним голом.

З Україною в серці – сірий сезон Бундесліги забарвили синьо-жовті кольори. Баварія краща, ніж здається, дивна витівка БД