УКР РУС

Баварія обіграла Ганновер, Ярмоленко врятував Борусію від поразки, Хоффенхайм розгромив РБ Лейпциг

2 грудня 2017 Читать на русском

В 14 турі Бундесліги Баварія в непростому матчі обіграла Ганновер, Борусія врятувалась завдяки Ярмоленку, Хоффенхайм розбив РБ Лейпциг

Баварія відкрила рахунок досить швидко. Вже на 17-й хвилині Відаль скористався передачею Мюллера та відкрив рахунок. На 28-й хвилині Ганновер міг відігруватись, але Фулкруг не реалізував пенальті. Проте гості зуміли забити на 35-й хвилині. Коли Беншоп влучно пробив головою після подачі кутового. Баварія вийшла вперед на 67 хвилині зусиллями Комана, а остаточний рахунок в матчі встановив Лєвандовскі, який на 87 хвилині реалізував пенальті. Господарі зміцнили свою лідируючу позицію, Ганновер посідає 10 місце.

Борусія Ярмоленка гостювала в Леверкузені і пропустила вже на 30-й хвилині. Фолланд у контратаці втік на побачення з кіпером та легко його переграв. Наприкінці тайму пряму червону картку отримав Вендел. Чисельною більшістю гості скористались у другому таймі. На 74 хвилині Ярмоленко красиво розібрався із захисниками та переграв воротаря. Безвиграшна серія Борусії продовжується. Дортмундці займають 6 місце таблиці.

Долю матчу між Вердером та Штутгартом вирішив один гол. Його на останній хвилині першого тайму провів Крузе. Нападник ударом з дальньої відстані красиво переграв Циллера. В другому таймі на полі була рівна боротьба з мінімальною кількістю моментів. Вердер набирає 11 очок та практично наздоганяє Фрайбург.

Матч середняків турнірної таблиці виявився багатим на голи. Рахунок відкрили гравці Аугсбурга. Грегоріч в один дотик замкнув передачу Макса. На 43 хвилині Фінбогассон реалізував пенальті та подвоїв перевагу гостей. Решти голів глядачам довелось чекати до останньої п’ятихвилинки матчу. Спочатку Хольтманн скоротив різницю в рахунку, а згодом Фінбогассон оформив дубль та відновив перевагу у два м’ячі.

Початок розгрому Лейпцига на 13-й хвилині поклав Амірі, який пробив точно у дальній кут. Наступний гол глядачі побачили на 52 хвилині, коли Гнабрі використав вихід віч-на-віч з голкіпером. Через 10 хвилин Гнабрі оформив дубль, перекинувши воротаря з центру поля. Довершив розгром гостей на 87 хвилині Ут. Хоффенхайм піднявся на 5 позицію, РБ Лейпциг залишається на 2-й.

Чемпіонат Німеччини, 14 тур

Баварія – Ганновер – 3:1

Голи: Відаль, 17, Коман, 67, Лєвандовскі, 87 (пен) – Беншоп, 35

Байєр – Борусія Д – 1:1

Голи: Фолланд, 30 – Ярмоленко, 74

Вилучення: Вендел, 41

Вердер – Штутгарт – 1:0

Голи: Крузе, 45

Майнц – Аугсбург – 1:3

Голи: Хольтманн, 85, - Грегоріч, 13, Фінбогассон, 43 (пен), 86,

Хоффенхайм – РБ Лейпциг – 4:0

Голи: Амірі, 13, Гнабрі 52, 62, Ут, 87