УКР РУС

"Баварія" не зуміла перемогти "Байєр"

15 квітня 2017 Читать на русском

У 29 турі Бундесліги "аптекарі" відібрали очки в лідера чемпіонату (0:0).

"Баварія" на тижні вдома поступилася "Реалу" в Лізі чемпіонів, а вже у вівторок виправлятиме ситуацію в Мадриді. За таких умов Карло Анчелотті прогнозовано випустив проти "Байєра" резервний склад. Самі ж леверкузенці перебувають у нижній частині турнірної таблиці, тому мали боротися за кожен заліковий бал навіть з лідером першості.

Гості зі старту поєдинку захопили ініціативу. Якщо спочатку "аптекарі" стримували натиск суперника і самі час від часу вибігали до воріт Нойєра, то наприкінці першого тайму мюнхенці повністю домінували на полі. На 34 хвилині господарі дивом уникли пропущеного гола. Після удару Алаби команду на лінії воріт врятував Єдвай, а через декілька миттєвостей Топрак там же зупинив м'яч після другого темпу баварської атаки.

По перерві нічого кардинально не змінилося. "Баварія" продовжувала атакувати, однак стовідсоткові гольові моменти не виникали. Активним попереду був Мюллєр, проте йому постійно не вдавалося вийти на ударну позицію. На 59 хвилині Томас змусив Єдвая грубо сфолити, внаслідок чого арбітр показав Тіну другу жовту картку та вилучив у підтрибунне приміщення.

Тренерський штаб мюнхенців провів три заміни та підсилив гру команди досвідченими виконавцями Роббеном, Алонсо та Ламом. Останній з перерахованих змарнував найкращий шанс другого тайму. Після передачі Мюллєра капітан з метра дивом не влучив у площину воріт "аптекарів".

Таким чином, "Байєр" зберіг нічию та набрав 36 пунктів, а "Баварія", втративши очки, дозволила "Лейпцигу" наблизитися.

Німеччина. Бундесліга, 29 тур

"Байєр" – "Баварія" – 0:0

Вилучення: Єдвай, 59