УКР РУС

"Баварія" не здолала "Бенфіку", але пройшла до 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

13 квітня 2016 Читать на русском

Попри нічию з "Бенфікою" в матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, "Баварія" все ж проходить до півфіналу.

Із стартових хвилин місія щодо взяття німецьких воріт була покладена на Хіменеса та Піцці, по флангах розмістилися Карсела і Сальвіо. Цікаво, що на лаві запасних опинився 18-річний сербський талант Лука Йовіч. Хлопець цієї зими тільки-но з "Цверни Звезди" перебрався до Лісабону.

Пеп Гвардіола в порівнянні із дебютним протистоянням трохи змінив склад. З стартових хвилин вийшли Хаві Мартінес та Хаві Алонсо.

У першому таймі більше атакувала "Баварія", але забила "Бенфіка" – Елізеу подав на Хіменеса, і той головою закинув сферу у сітку. Буквально через кілька хвилин мексиканець мав би подвоювати перевагу, однак Нойєр взяв підступний постріл Рауля. До дірок заїжджене футбольне правило каже: "Не забиваєш ти – забивають тобі". Артуро Відаль класно спіймавши м’яча, провів такий необхідний для мюнхенців гол. Нагадаємо, що в першому протистоянні саме Відаль відзначився єдиним м’ячем. На перерву команди пішли при рахунку 1:1.

Хто вийде до півфіналу остаточно стало зрозуміло після голу Томаса Мюллер. "25-ий" номер мюнхенців після подачі з корнеру вивів гостей вперед. Ідеальне виконання штрафного удару від Таліски вже нічого не вирішувало. Хоча відправ Куйперс за грубий фол відпочивати Мартінеса на 71-ій хвилині, і хтозна чи не забила би "Бенфіка" іще.

Отже, в підсумку результативного протистояння Гвардіола і компанія крокують далі.

Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу. Матч-відповідь

"Бенфіка" – "Баварія" – 2:2 (0:1) ВІДЕО

Голи: Хіменес, 27, Таліска, 72 – Відаль, 38, Мюллер, 52