УКР РУС

"Баварія" не забиває, а на чолі - новачок з рекордним голом. Результати 4 туру Бундесліги. ВІДЕО

20 вересня 2014 Читать на русском

Чемпіони Німеччини у послабленому стартовому складі не змогли забити "Гамбургу" з новим тренером, а "Падерборн" вибрався у лідери першості Німеччини завдяки домашній перемозі над "Гановером".

"Падерборн" -  "Гановер" - 2:0 (0:0) 

Голи: Кахунга, 71, Штопелькамп, 90+3

    
**********
"Штутґарт" - "Хофенхайм" - 0:2 (0:1)
Голи: Модест, 15, Ельюнуссі, 84


**********
"Ауґсбурґ" - "Вердер" - 4:2 (2:1)
Голи: Байєр, 14, Ферхах, 45+2 (пен), Вернер, 77, Матавж, 90+2 - Зельке, 3, ді Санто, 56 (пен)


**********
"Шальке" - "Айнтрахт" - 2:2 (1:2)
Голи: Чупо-Мотенг, 41, Дракслєр, 49 - Майєр, 15, Рус, 24


**********
"Гамбурґ" - "Баварія" - 0:0

Йозеф Цінбауер досі непереможний у цьому сезоні. Новий наставник "Гамбурґа" виграв всі вісім ігор з дублем "ромбів" і тепер, замінивши менше тижня тому Мірко Сльомку, не дав чемпіонам здобути заплановані три очка, байдуже, що не вдалось забити перший гол у сезоні.

Новачок Бундесліги "Падреборн" взагалі перевершив себе - очолив турнірну таблицю.  Хоча сьогодні "оствестфаленів" можуть обігнати "джмелі" з Дортмунда у разі своєї перемоги. Переможну крапку у поєдинку з "Гановером" поставив півзахисник Моріц Штопелькамп на 93 хвилині, забивши з віддалі 83 метри. До цього часу рекорд Бундесліги у цьому показнику належав грекові Георгіосу Цавеласу, який у березні 2011 року забив як гравець "Айнтрахта" у ворота "Шальке" з віддалі 73 метрів.

"Шальке" певдома ред 60 тисячами уболівальників зберіг очко у грі з "орлами", програючи по ходу 0:2. Крім того, тривалий час у "кобальтових" було на два гравці менше після виучення Боатенга через другу жовту картку та Дракслєра через червону картку. "Орли" провели майже чверть години у складі 11 на 9, однак не зуміли забити переможний гол.

"Ауґсбурґ" вирвався з дна завдяки бойовій перемозі над "Вердером".

"Штутґарт" натомість облюбував низи, поступившись вдома "Хофенхайму", і "почесно" зайняв останню сходинку.