УКР РУС

"Баварія" не переграла "Кельн", "Герта" подужала "Гамбург" та рання заміна Федецького

1 жовтня 2016 Читать на русском

В рамках 6 туру Бундесліги три пункти взяли "Хоффенхайм", "Герта", "Фрайбург", а грізна "Баварія" не зуміла здолати непростий "Кельн".

Українських вболівальників цікавив "Дармштадт" – "Вердер". Обидві команди, схоже, боротимуться за виживання, тому перемога для кожної з них була на вагу золота. Вже на 12 хвилині арбітр показав жовту картку, покаравши за фол Артема Федецького. Посеред першого тайму "музика" Гебре Селассі у власному штрафному порушив правила, а Антоніо Чолак з "позначки" не схибив – 1:0. На 31 хвилині тренер "лілій" Норберт Мейєр скористався заміною, всадовивши на "банку" українського захисника. Замість Артема на полі з’явився Сандро Сірігу, теж правий оборонець. Поки "німецькі" справи не надто добре "клеяться" в уродженця Луцька… Другий тайм подарував глядачам теж два м’ячі. Обов’язково перегляньте другий гол Чолака. В схожому стилі забивав неперевершений Марко ван Бастен у фіналі Євро-88. В наступному турі "лілії" зіграють з "Майнцом", а "Вердер" – з "Байєром".

"Баварія" після фіаско з "Атлетіко" в рідному Мюнхені зустрічала непростий "Кельн". Наприкінці першої половини гри Кімміх класно зіграв головою, відкривши рахунок. Відзначимо не менш класний фланговий прохід та подачу Берната. На 63 хвилині Модест майстерно зіграв на випередження – 1:1! Розкішно розпочав сезон французький форвард. Англійські гранди, готуйте ваші гаманці. Отож, "Зірка Півдня" втрачає перемогу та набирає 17 очок.

Якщо в минулому турі "Фрайбург" поступився "Борусії" Д, то в рамках 6 туру мінімально переміг "Айнтрахт". Переможний гол провів Гріфо. Отже, "Фрайбург" здобуває 9 балів.

"Інгольштадт" в рідних стінах поступився "Хоффенхайму", надалі перебуваючи на дні таблиці. З такого блідою грою "Інгольштадт" має чудові шанси залишити Бундеслігу.

"Герта, прикро програвши в 5 турі, взяла реванш в протистоянні з "Гамбургом". Забивав за "Стару даму"… Ну звісно, її капітан Ведад Ібішевіч. Берлінці здобувають 13 очок. Спробуємо спрогнозувати, що "Герта" серйозно поштовхається з грандами німецького футболу за місце в Лізі чемпіонів.

Чемпіонат Німеччини, 6 тур

"Фрайбург" – "Айнтрахт" – 1:0

Голи: Гріфо, 4

"Інгольштадт" – "Хоффенхайм" – 1:2

Голи: Вагнер, 11, Демірбай, 35 – Хінтерзеер, 90+4, пен.

"Баварія" – "Кельн" – 1:1

Голи: Кімміх, 40 – Модест, 65

"Герта" – "Гамбург" – 2:0

Голи: Ібішевіч, 29, 70, пен

"Дармштадт" – "Вердер" – 2:2

Голи: Чолак, 18, пен., 73 – Сане, 51, Гнабрі, 67