УКР РУС

Баварія – Борусія Д: онлайн-трансляція матчу Бундесліги

9 листопада 2019 Читать на русском

Баварія приймає дортмундську Борусію в центральному матчі 11 туру Бундесліги. Стартові склади та онлайн-трансляція гри – в цій новині на "Футбол 24".

Матч Баварія – Борусія Д розпочався о 19:30 за київським часом. "Футбол 24" проводить текстовий онлайн поєдинку. Пряму відеотрансляцію можна дивитися безпосередньо в цій новині.

Баварія в цьому сезоні не демонструє зразковий футбол і часто втрачає очки. Наслідком стало звільнення Ніко Ковача – на цей матч команду виведе його колишній асистент Ганс Флік.

Баварія і новий тренер: сенсація, тінь Динамо, фаворит фанатів – 5 людей на 1 клуб, що 33 дні тому принизив фіналіста ЛЧ

Дортмунд також розгубив занадто багато перемог – "жовто-чорним" дорікають у відсутності чемпіонського менталітету. Однак в останні тижні Борусія виправилася та здобула низку позитивних результатів.

4 останні виїзди BVB на Альянц Арену в рамках Бундесліги завершувалися крахом – 4 поразки із загальним рахунком 2:20. Втім, Борусія може розраховувати на зручний сценарій у сьогоднішньому der Klassiker.

У Баварії очікуваний склад – проблеми в обороні залатані єдиноможливим способом, а в атаці Флік більше довіряє Мюллєру, ніж Коутінью. У Борусії в запасі залишився капітан Ройс, який не до кінця видужав, а от Санчо встиг відновитися та зіграє з перших хвилин.

Стартові склади

Баварія: Нойєр – Павар, Мартінес, Алаба, Девіс – Кімміх, Горетцка – Гнабрі, Мюллєр, Коман – Лєвандовскі.

Запасні: Ульрайх, Алькантара, Коутінью, Кюїзонс, Перішіч, Толіссо, Май.

Борусія Д: Бюркі – Хакімі, Аканджі, Хуммельс, Шульц – Вайгль, Вітсель – Санчо, Брандт, Азар – Гьотце.

Запасні: Хітц, Піщек, Загаду, Геррейру, Ділейні, Дауд, Бруун Ларсен, Ройс, Алькасер.