УКР РУС

"Баварія" - чемпіон, а Скрипник грає зі скрипом. Огляд 30 туру Бундесліги

27 квітня 2015 Читать на русском

Чемпіонський трофей оформили у Мьонхенґладбаху, а хлопці Віктора Скрипника не зуміли обійти у таблиці "Борусію". Як відреагували наставники команд на результати підопічних у цьому турі?

"Баварія" - "Герта" - 1:0
Пеп Ґвардіола: "Після Ліги чемпіонів ми залучили багатьох молодих гравців. Ми усвідомлювали, що нам буде важко. У півфіналі Кубку Німеччини з "Борусією Д" подивимося, де ми насправді перебуваємо".

Паль Дардай: "Можу лише привітати "Баварію" з чемпіонським титулом. Ніко Шульц - хороший хлопець, який гратиме і у наступному матчі після змарнованого шансу проти Мануеля Нойєра".

"Кельн" - "Байєр" - 1:1
Петер Штьоґер: "Ми дуже задоволені, адже ми показали прекрасну гру. Всім відомо, як важко відіграватись у поєдинках з "Байєром". Ми віддали заради цього все".

Роґер Шміт: "Гарячковий матч - справжнє дербі. Ми здобули дуже важливе та напрацьоване очко. На більше у дербі ми не заслужили, тож ми раді цьому очку".

"Штутґарт" - "Фрайбурґ" - 2:2
Хууб Стевенс: "Нема слів. Як можна у такій грі втратити очки? Я припускав і застерігав від цього. Виявляється, я говорив до стіни".

Крістіан Штрайх: "За результат відповідальний лише я. Дуже розчарований, бо у багатьох аспектах ми зіграли не за планом. Мушу все обдумати на самоті".

"Гамбурґ" - "Аугсбург" - 3:2
Бруно Лаббадія: "Ця перемога була нам просто необхідна. Завдяки їй команда повернула собі надію та віру. Сподіваюсь, що ми отримали потрібний заряд".

Маркус Вайнцірль: "Абсолютно непотрібна поразка для нас. Ми пропустили два швидкі голи, чого нам не слід було робити. Дуже-дуже прикро".

"Борусія Д" - "Айнтрахт" - 2:0
Юрген Кльоп: "Початок був нудний, бо ми не могли розігнатись. Однак я цілком задоволений підсумком. Серед підопічних я побачив багатьох у хорошій готовності".

Томас Шааф: "У першому таймі ми тримались добре аж до пенальті. Вирішальним стало те, що ми не змогли створити нічого суттєвого в атаці".

"Гановер" - "Хофенхайм" - 1:2
Міхаель Фронцек: "Команда провела хорошу гру, переживши ранній шок через гол з офсайду. Коли програєш, то хороша атака суперника іноді грає вирішальну роль. Ми могли забити першими другий гол. Продовжую вірити у команду".

Маркус Ґіздоль: "Дуже важка гра. У стані суперника ейфорія через зміну тренера. Весь стадіон шаленів підтримкою. Серед усього цього ми не втратили голову, добре зіграли у захисті, надійно протистояли у єдиноборствах і завдали удару у відповідний момент".

"Майнц" - "Шальке" - 2:0
Мартін Шміт: "У нас був один матчбол, яким ми скористалися з першої спроби. Перед матчем ми думали про збереження прописки у Бундеслізі. Якби ми програли, було б ще напруженіше. На щастя, у нас тепер спокійний тиждень".

Роберто ді Матео: "Ми дуже добре розпочали гру, створивши у перші 20 хвилин хороші шанси. Ми повинні були повести у рахунку, але отримали натомість два голи після стандартів. Після цього ми втратили контроль над грою".

"Падерборн" - "Вердер" - 2:2
Андре Брайтенрайтер: "Переможцем мав бути лише "Падерборн". На жаль, нам не вдалося вирішити долю матчу на свою користь. Навіть у меншості ми мали нагоди для взяття воріт".

Віктор Скрипник: "Нам поталанило здобути очко. У цілому ми провели слабку гру. Проте ми класно зіграли у тому аспекті, що нам вдався подвійний камбек. Звісно, що ми радіємо очку, однак у цілому я незадоволений".

"Борусія  М" - "Вольфсбурґ" - 1:0
Люсьєн Фавр: "Створивши стільки моментів, ми повинні були забити багато голів".

Дітер Хекінг: "Після перерви ми не встигали за грою. Хотілось зіграти краще".

Після цього матчу "Баварія" стала чемпіоном.