УКР РУС

Баварія – Борусія Д та ще 4 матчі вікенду, які ви повинні переглянути

30 березня 2018 Читать на русском
Автор: Роман Саврій

"Футбол 24" анонсує найочікуваніші матчі європейського вікенду: лондонське дербі, Der Klassiker і статусні поєдинки в Прімері та Серії А.

Баварія – Борусія Д

31 березня 19:30. Мюнхен, "Альянц-Арена"

Телетрансляція на каналі "Сетанта Спорт+"

Чому потрібно подивитися: Баварія може оформити 6 поспіль чемпіонський титул – вперше з 2000 року вдома та вперше в історії перемогою над Борусією Д. Для цього Шальке повинен втратити очки з Фрайбургом, а мюнхенцям потрібно обіграти "джмелів", які ще не програвали в Бундеслізі під керівництвом Петера Штегера.

Баварія – Борусія Дортмунд: прогноз на матч Бундесліги 2017/18

Тим не менш, коуч Борусії вже зазнав поразки від Баварії в Кубку Німеччини, а загалом у цьому сезоні всі три Классікера завершилися на користь "червоних". Дортмунд без Ройса, Ярмоленка і ще кількох важливих виконавців повинен нав'язати боротьбу. У минулому турі РБ Лейпциг показав, що цю Баварію можна здолати по грі, а Юпп Хайнкес може помилятися.

Прогноз "Футбол 24": Гольова нічия – 1:1.

Евертон – Манчестер Сіті

31 березня 19:30. Ліверпуль, "Гудісон Парк"

Телетрансляція на каналі "Футбол 2"

Чому потрібно подивитися: Манчестер Сіті може стати третьою командою в історії (після Челсі-2005/06 і МЮ-2010/11), яка обіграє всіх суперників в одному сезоні АПЛ. Останнім непереможеним опонентом залишився Евертон, який відібрав очки в першому турі.

Евертон – Манчестер Сіті: прогноз на матч АПЛ 2017/18

Виїзд на "Гудісон" не обіцяє "містянам" позитивного підсумку – 6 з 9 попередніх гостьових матчів проти Евертона завершувалися для них поразками. У минулому сезоні "іриски" зганьбили тут Манчестер Сіті та Хосепа Гвардіолу з рахунком 4:0.

Прогноз "Футбол 24": Впевнена перемога Манчестер Сіті – 1:3.

Ювентус – Мілан

31 березня 21:45. Турин, "Ювентус Стедіум"

Телетрансляція на каналі "Сетанта Спорт+"

Чому потрібно подивитися: Ювентус виходить на фінішну пряму в боротьбі за 7 поспіль Скудетто (2 очки переваги над Наполі), а Мілан Дженнаро Гаттузо після 10-матчевої безпрограшної серії став претендентом на Лігу чемпіонів. Аби фани "россонері" повністю підняли Ріно до небес, йому слід зупинити багаторічного чемпіона, який в 16 останніх матчах Серії А пропустив лише 1 гол.

Массіміліано Аллегрі мусить не просто здобути результат, а й збалансувати сили своєї команди – у вівторок битва з Реалом в ЛЧ. Мілан матиме на день більше для відновлення до дуже важливого поєдинку – дербі з Інтером.

Прогноз "Футбол 24": Мінімальна перемога Ювентуса – 1:0.

Севілья – Барселона

31 березня 21:45. Севілья, "Рамон Санчес Пісхуан"

Телетрансляція на каналі "Футбол 1"

Чому потрібно подивитися: Матч цікавий в контексті підготовки команд до чвертьфіналу Ліги чемпіонів, де Барселона зіграє з Ромою, а Севілья спробує зупинити Баварію. Несподіванки від приїзду каталонців в Андалусію чекати не резонно: "рохібланкос" програли всі матчі поточного чемпіонату представникам топ-4, а 7 останніх зустрічей з Барсою завершувалися для них невдачею.

Севілья – Барселона: прогноз на матч Прімери 2017/18

Важливий момент – чи вийде на поле Ліонель Мессі. Лідер "блаугранас" має незначні проблеми зі здоров'ям, але поїде з командою в Севілью.

Прогноз "Футбол 24": Барселона переможе з мінімальним рахунком – 0:1.

Челсі – Тоттенхем

1 квітня 18:00. Лондон, "Стемфорд Брідж"

Телетрансляція на каналі "Футбол 2"

Чому потрібно подивитися: Челсі необхідно обігрувати Тоттенхем, щоб зберігати хороші шанси на Лігу чемпіонів – поразка означатиме "-8" до 4 місця. На щастя "синіх", статистика протистояння зі "шпорами" на їхній стороні – Тоттенхем не може перемогти на "Стемфорд Брідж" протягом 25 матчів АПЛ.

Челсі – Тоттенхем: прогноз на матч АПЛ 2017/18

Маурісіо Почеттіно знову змушений обходитися без Харрі Кейна, однак за аргентинського коуча говорить цікавий факт – його команда у цьому сезоні АПЛ найуспішніше виступає в лондонських дербі (13 очок, 4 перемоги, 1 нічия, 2 поразки).

Прогноз "Футбол 24": Перемога Челсі з голами обох команд – 2:1.