УКР РУС

Бацула: Контракт з Олександрією укладено на 2 роки

7 червня 2017 Читать на русском

Захисник Андрій Бацула розповів про те, як опинився в Олександрії і поділився емоціями від років проведених у Зірці.

"Вже можна точно сказати, що я є гравцем Олександрії. Контракт укладено на два роки. Якби не головний тренер Олександрії Володимир Шаран, то щодо свого майбутнього я, можливо, прийняв би якесь інше рішення. Але, поговоривши з ним, у мене зникли будь-які сумніви, я отримав абсолютну впевненість у тому, що мені треба переходити саме в цю команду.

Чи зіграли свою роль єврокубки? Не можу сказати, що це був вирішальний фактор. Ні. Важливіше для мене було ставлення до мене тренера, знайомство з колективом і та атмосфера, яка в ньому панує. Відсотків на 90 я всю команду в Олександрії знаю, тому, впевнений, мені в ній не доведеться адаптуватися.

Можу сказати сміливо, що три роки в Зірці – це поки найкращий період в моїй кар'єрі. Я дуже вдячний клубу і партнерам по команді. Заключний матч сезону я провів в фан-секторі, де попрощався з вболівальниками. З президентом клубу і головним тренером ми розлучилися добре – потиснули руки і побажали один одному удачі. Розмова зі мною про продовження контракту була, але були свої нюанси, які перешкодили укладанню нової угоди", – сказав Андрій Бацула.

Офіційно: Бацула – гравець Олександрії