УКР РУС

Батько Коноплянки: Кінцева мета Жені - "Барселона"

6 липня 2015 Читать на русском

Батько і агент Євгена Коноплянки розповів про варіанти продовження кар'єри, які були у його сина та окресли кінцеву мету Євгена.

"Звичайно, були й інші пропозиції, в тому числі і від "Атлетіко". Але Женя вибирав команду не по зарплаті, а за стилем гри. Та й в Мадриді вони все ніяк самі між собою домовитися не могли. "Севілья" ж далеко не найбагатший клуб, не секрет, що і зарплати там невеликі.

Але це команда з традиціями, і там менеджери вміють працювати над перепродажем футболістів. З цього вони і живуть. У Жені ж кінцева мета - "Барселона". Але поки про це говорити рано, на першому плані зараз "Севілья".

Перші враження від команди позитивні, так і по місту просто пройтися було приємно, Женя ще й матчу не зіграв, а вболівальники вже його впізнають, просять сфотографуватися. Можна тільки уявити, яка буде атмосфера на стадіоні", - сказав Олег Коноплянка.

Раніше повідомлялося, що "Севілья" поки не підписала контракт з Коноплянкою через те, що у футболіста досі не закінчився термін дії угоди з "Дніпром".