УКР РУС

Батько Гіггза: Я соромлюсь такого сина, а сім'я його не поважає

17 січня 2018 Читать на русском

Батько нового тренера збірної Уельсу відверто прокоментував взаємини із сином.

Денні Вілсон, батько новопризначеного керманича збірної Уельсу Раяна Гіггза, розповів про своє ставлення до нього після того, як той зруйнував сім'ю свого брата Родрі, повідомляє The Sun.

"Я не могла сказати "ні". Це був тільки секс". Історія двох зрад Раяна Гіггза

Нагадаємо, що Гіггз протягом семи років мав роман із дружиною брата. У 2011 році Родрі Вілсон, дізнавшись про зраду, розлучився з нею.

"Я навіть не можу змусити себе називати його ім'я, використовую формулювання "екс-футболіст". Як старший він повинен був прикривати спину брата, а не встромляти в неї ножа. Він брехав брату мерзенним способом і навіть не мав хоробрості вибачитись за це.

Я міг бути найщасливішим батьком у світі, пишатись тим, чого він досягнув, але я соромлюсь його. Він поставив себе на перше місце. Коли тепер я бачу його по телевізору, то відразу вимикаю, уся сім'я так робить.

Ця посада не для нього. Тренер збірної Уельсу – людина, яку поважають у суспільстві, а від нього недобре пахне. Він є моїм сином, але я плачу, коли кажу, що сім'я не поважає його і не слідкує за ним", – сказав Вілсон.