УКР РУС

Батько футболіста вдарив іншого гравця – епічне відео з матчу на Закарпатті

31 травня 2023 Читать на русском

Поєдинок дитячих команд у Закарпатській області завершився дискваліфікаціями, солідними штрафами і навіть відкриттям кримінального провадження.

Під час матчу-відповіді чвертьфіналу ДЮФЛ Закарпаття у віковій категорії U-13 між командами ДЮСШ Виноградів і ДЮСШ Свалява трапився кричущий випадок. Один із батьків вибіг на поле і вдарив у обличчя неповнолітнього футболіста, який перед тим почав з'ясовувати стосунки з його сином.

Шахтар – СК Дніпро-1: чемпіонський матч завершився побоїщем з 6 вилученнями – відео конфлікту

Інцидент трапився у місті Виноградів. Імре Давид (гравець ДЮСШ Свалява) від удару впав на газон, але уникнув серйозних тілесних ушкоджень. Олександр Рева – батько гравця Виноградова, який вдарив хлопця, вже попросив вибачення у постраждалого і перерахував на потреби ЗСУ 10 тисяч гривень. Втім, від санкцій його це не вберегло.

На засіданні Виконкому розглянули інцидент і вирішили звернутися до правоохоронних органів із заявою щодо неправомірних дій Олександра Реви, а також заборонити йому відвідувати спортивні змагання впродовж трьох років. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "Хуліганство".

Отримали покарання і клуби. Причина – недотримання вимог Регламенту в частині проведення матчів без глядачів та організація безпеки проведення змагань. Команда ДЮСШ Виноградів умовно дискваліфікована від участі в чемпіонатах ДЮФЛ Закарпаття терміном на 1 рік та заплатить штраф 30 тисяч гривень. Команда зі Сваляви заплатить трохи менше – 20 тисяч. Гроші перерахують на ЗСУ.

Максима Реву та Імре Давида, які за допомогою бійки з'ясовували стосунки на полі, відсторонили на 5 матчів. Про це повідомив у Facebook Євгеній Чорней – тренер однієї з команд.

Нагадаємо, 29-й тур УПЛ теж не обійшовся без бійки. На останніх секундах матчу Шахтар – СК Дніпро-1 (3:0) виникла масова сутичка, яка завершилася 6-ма вилученнями.