УКР РУС

Баски жорстоко повелися з зірками. "Реал Сосьєдад" - "Реал" - 4:2. ВІДЕО

31 серпня 2014 Читать на русском

Мадридський "Реал" впевнено вів у рахунку, але "Реал Сосьєдад" спромігся на фантастичний камбек.

У першому турі обоє зустрічались із новачками Ла Ліги. "Вершкові" прогнозовано розібралися з "Кордовою", а от сансебастьянці піднесли справжній сюрприз, мінімально поступившись "Ейбару" 1:0, тож сьогодні попри статус суперника їм програвати було зовсім небажано.

"Вершкові" засмутили трибуни "Аноети" вже на 6-ій хвилині. Крос зробив ідеальний навіс зі штрафного на Рамоса, а Серхіо на другому поверсі, як риба у воді, - удар головою і 1:0. Вже за мить Серхіо міг оформити дубль, але на після його удар зі штрафного взяла на себе поперечка. Та на цьому "вершкові" не зупинилися і на 11-ій хвилині таки зробили рахунок впевненим. Модріч віддав на Бейла, той технічно пройшов захисника і з лівої відправив шкіряного в ближній кут.

Сансебастьянці так просто сьогодні не здалися. Господарі зуміли відквитати один гол ще в першій половині зустрічі - Іньїго Мартінес опинився на дальній стійці під час виконання корнера і не залишив шансів Касільясу, а через всього лише 6 хвилин Сурутуса ударом головою після чудового навісу де ла Белья вже зрівнює рахунок - неочікуваний поворот наприкінці першого тайму.

Однак по-справжньому шокував мадридську і не тільки публіку гол Сурутуси на 65-ій хвилині. Хавбек басків випередив Пепе і замкнув простріл Прієто, зробивши рахунок 3:2 на корист "Реал Сосьєдада".

Наскільки легко Мадрид розпочав цей матч, настільки ж легко почав пропускати. На 76-ій хвилині Вела з близької відстані розстріляв ворота Касільяса. Гравці "Реала" апелювали, мовляв, мексиканець підіграв собі рукою, однак арбітр думав інакше - 4:2. На цьому пристасті стихли - мадридці зазнали драматичної поразки.

"Реал Сосьєдад" - "Реал" - 4:2

Голи: І. Мартінес, 35, Сурутуса, 41, 65, Вела, 76 - Рамос, 6, Бейл, 11