УКР РУС

Бартуловіч: У команди настала криза

26 березня 2012 Читать на русском

Один з найкращих гравців "Кривбасу" в матчі проти "Таврії" прокоментував розгромну поразку криворізької команди (0:3).

- Суперник скористався всіма нашими помилками. Ми ж, на жаль, свої моменти не реалізували. Вважаю, нас переслідує якийсь нефарт. Всі віддалися по максимуму. У другому таймі команда грала непогано. Дуже хотіли забити, виграти зустріч, але не вийшло. Пішли ва-банк, і пропустили контратаки суперника.

- "Кривбас" заграв, тільки залишившись у меншості. Чому так сталося?

- У першій половині поєдинку на полі була рівна гра. "Таврія" створила один момент - і відразу гол. Звичайно, багато чого у нас не виходило. Причому не тільки сьогодні. Це дуже прикро. Хотіли реабілітуватися перед власними уболівальниками, а вийшло ще гірше ... Можна сказати, що у команди настала криза.

- Ти вважаєш, що рахунок не по грі?

- Не по грі. Ми заслуговували, як мінімум, двох забитих м'ячів. Все-таки моменти для взяття воріт у команди були: Еслінек в першому таймі не забив ...

- Уболівальники на трибунах дуже бурхливо реагували на будь-які рішення рефері не на користь господарів. Що скажеш з цього приводу?

- Суддівство було просто потворним. Всі проти нас. Не розумію, як так можна судити ... Видалення Лобжанідзе взагалі не по справі. Розумію, що після бійки кулаками не махають. З іншого боку дуже прикро, що в Україні таке суддівство. Розумію, що "Таврія" ставить перед собою завдання виходу в єврокубки, але перемагати з таким арбітражем ...

- Криза "Кривбасу" затягується?

- У другому колі нам не дуже щастить. Граємо, звичайно, гірше, ніж в першій половині сезону. Щоправда, в минулому році нам щастило, в деяких матчах перемогли завдяки фарту ... Ми не заслуговували великої поразки від сімферопольців. У Луганську тиждень тому те ж саме: начебто рівна гра, самі забити не можемо, а пропускаємо. Потрібно продовжувати працювати далі і вірити, що все зміниться в кращу сторону.