УКР РУС

Бартуловіч: У Хорватії не можуть побудувати хоча б один хороший стадіон

8 жовтня 2017 Читать на русском

Хорватський екс-півзахисник Дніпра, Карпат і Ворскли Младен Бартуловіч поділився очікуваннями від прийдешнього матчу України та Хорватії.

"Через погану концентрацію Хорватія пропустила гол від фінів на останній хвилині. Додати більше нічого. А тут ще перед заключним матчем в Києві команда недорахується кількох ключових виконавців. Прикро. Зараз у нашій збірній дуже складна ситуація. Поміняли і головного тренера. Збірна підходить до поєдинку проти України не в кращому моральному стані.

Навколофутбольні проблеми? У Хорватії ніяк не можуть побудувати хоча б один хороший стадіон, щоб не повторювалися такі ситуації як, наприклад, в матчі з Косовом, коли довелося переносити зустріч через погану дренажну систему на Максімірі. Тому, вважаю, і часу не вистачило, щоб відновитися до гри з турками. Відповідно, були втрачені дорогоцінні очки.

Прогноз на гру? Важко, оскільки зараз дуже складно вгадати склад збірної Хорватії. Але, вважаю, що гості не будуть грати відкрито. Обидві команди оберуть вичікувальну тактику, адже в такому матчі все може вирішити навіть маленька помилка. Думаю, доля зустрічі визначиться одним забитим м'ячем. Я дуже поважаю українців, люблю цю країну, але мої симпатії будуть на боці Хорватії, адже це моя батьківщина", - сказав Бартуловіч в інтерв'ю Команда №1.

Нагадаємо, зараз Бартуловіч виступає за Медзь, який грає у першій польській лізі. На рахунку Младена один матч у складі збірної Хорватії.

Віда: Повинні визнати, що у нас не все гаразд

Нагадаємо, матч Україна – Хорватія відбудеться 9 жовтня на НСК "Олімпійський". Поєдинок 10 туру відбору ЧС-2018 розсудить Фелікс Брих. Перед грою збірна Хорватії втратила Ніколу Калініча та ще кількох зірок. Златко Даліч очолив збірну Хорватії перед матчем з Україною.