УКР РУС

"Барселона" знову зустрінеться з прокляттям "Аноети", Коноплянка завітає на "Месталью". Анонс 32 туру Прімери

8 квітня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" анонсує топові битви чергового туру іспанської першості, який може стати визначальним у боротьбі за чемпіонство.

"Реал" - "Ейбар"

Мадридці не встигли потішити своїх прихильників перемогою в "Ель Класіко", як зазнали принизливої поразки від "Вольфсбурга". Враховуючи те, що у Прімері "Реал" практично втратив шанси на чемпіонство, усі сподівання, як гравці, так і прихильники "вершкових" покладали саме на Лігу чемпіонів. Найближчого вівторка "королі", без перебільшення, битимуться за своє життя, а в матчі з "Ейбаром" мають шанс себе показати гравці, які останнім часом втратили протагонізм - Іско та Хамес. До цього часу "Реал" провів з "Ейбаром" 3 матчі, здобувши загальну перемогу із рахунком 9:0. Баски в останніх 7 турах взагалі не знають смаку тріумфів, а тому навряд чи стануть серйозною проблемою для Мадриду, який прагне реабілітуватися перед власними уболівальниками та випередити у турнірній таблиці "Атлетіко".

"Еспаньйол" - "Атлетіко"

"Матрацники" їдуть на "Корнелія Ель Прат", відчуваючи себе скривдженими Феліксом Брихом у матчі Ліги чемпіонів з "Барселоною". Втім, навряд чи Дієго Сімеоне дозволив своїй командні надто довго перейматися поразкою на "Камп Ноу". Аргентинський фахівець показав себе, насамперед, як чудовий мотиватор, тож можна бути впевненими, що гравці "Атлетіко" повертаються у столицю Каталонії без зайвих думок. Крім цього, враховуючи непростий виїзд "Барси" у Сан-Себестьян, "індіанці" можуть нанести "блаугранас" серйозний психологічний удар. Якщо "Атлетіко" переможе "папуг" у їх же лігві, а чинний чемпіон втратить очки в країні басків, то шлях до титулу знову буде відкритим. Однак, останні 2 візити мадридців на "Корнелія ель Прат" завершились поразкою та нічиєю, тож перемога буде завданням не з легких.

"Реал Сосьєдад" - "Барселона"

Лідер Прімери знову зустрінеться зі своїм нічним жахіттям. Прокляття "Аноети" не дає спокою "Барселоні" вже 9 (!) років. Каталонці, які в попередньому турі зазнали болючої домашньої поразки від "Реала", зіграють на арені, де востаннє брали 3 очки у далекому 2007 році. Тоді ще підопічні Райкарда завдяки голам Ето'О та Іньєсти подарували "блаугранас" наразі останній тріумф у лігві "Реал Сосьєдада" (1:2). В минулому сезоні команда Луїса Енріке зазнала тут мінімальної поразки, після якої неабияк згуртувалася та в підсумку завоювала требл. Нинішня форма також не віщує каталонцям легкого життя у Сан-Себастьяні. Хоча "блаугранас" і здолали у Лізі чемпіонів "Атлетіко", однак їхня гра викликала дуже багато запитань. Бути черговій сенсації?

"Валенсія" - "Севілья"

Перемога "Севільї" над "Атлетіком" стала для команди Емері першим виїзним тріумфом у нинішньому єврокубковому сезоні. Тепер "рохібланкос" потрібно виконати такий же трюк і в чемпіонаті Іспанії, де вони залишаються єдиною командою, що не перемагала в гостях. Та що там в Іспанії, колективу зі схожим досягнення не знайдеться у жодному з топ-5 чемпіонатів Європи. "Верона" цього прокляття вже позбулася, залишивши "Севілью" наодинці з соромом. Відтак, Коноплянці та його партнерам доведеться важко попрацювати, щоб перемогти на "Местальї". Три останні візити "рохібланкос" у лігво "кажанів" завершилися поразками з рахунком 1:3, а востаннє вони тут перемагали ще у 2012-му. Втім, якщо "Севілья" ще прагне зачепитися за Лігу чемпіонів через Прімеру, то обов'язково має набирати три очки, адже "Вільяреал" вже на 9 пунктів попереду.

Календар матчів 32 туру

Турнірна таблиця Прімери

"Коноплянка може грати в будь-якому клубі світу". Антоніо Кордон – про те, як "проколовся" із Дрогба і чому відмовив "Барселоні"