УКР РУС

"Барселона" знищила "Алавес", забивши 6 голів

11 лютого 2017 Читать на русском

"Барселона" в рамках 22 туру Прімери розгромила на виїзді "Алавес" з рахунком 6:0.

Попри солідну ігрову перевагу каталонці зуміли відкрити рахунок лише на 37-й хвилині, коли Суарес відгукнувся на прострільну передачу Відаля з правого флангу та точно поцілив у ближній кут. Після цього гостей прорвало і вони робили з бідолашними басками все, що хотіли. Ще до перерви питання про переможця зняв Неймар, якому залишалось влучити у майже порожні ворота після помилки захисників.

Другий тайм "Алавес" розпочав із вбивчого моменту, однак Сантос не влучив у рамку із лінії воротарського майданчика. У відповідь на це каталонці провели ще чотири голи. Мессі спочатку забив сам, обікравши захисника, а згодом, прориваючись до воріт суперника, аргентинець допоміг Руано відзначитись автоголом.

П'ятий м'яч у ворота "Алавеса" провів Ракітіч після скидки від Суареса ударом в дальній кут, а довершив побиття басків той таки уругваєць, який оформив дубль. Луїс опинився першим на добиванні після класного пострілу Неймара в дальній кут.

Ложкою дьогтю в бочці меду стала для каталонців травма Відаля, який швидше за все вибув на тривалий термін.

У підсумку "Барселона" набрала 48 очок та випередила на два пункти "Реал", який ще зіграє в цьому турі проти "Осасуни". Крім цього, "вершкові" мають ще дві гри в запасі.

Іспанія. Прімера, 22 тур

"Алавес" – "Барселона" – 0:6

Голи: Суарес, 37, 67, Неймар, 40, Мессі, 59, Руано, 63 (автогол), Ракітіч, 65