УКР РУС

"Барселона" змусила зняти штани екс-президента клубу Гаспара та австрійських телеведучих

9 березня 2017 Читать на русском

Божевільний камбек "Барси" в матчі проти ПСЖ у матчі-відповіді 1/8 Ліги чемпіонів змусив роздягатись поважних людей.

Так, телеведучі австрійського каналу ORF довели, що тримають слово. Після фіаско каталонців у Парижі 0:4 журналіст пообіцяв провести ефір без штанів, якщо "Барселона" пройде "Парі Сен-Жермен". Аби ведучому не було самотньо, його почин підтримали двоє колег.

Натомість колишній президент "Барселони" Жоан Гаспар змушений був скупатись в нічному морі в одних трусах, також виконавши свою обіцянку. Вода була холодною, але емоції від історичної перемоги зігрівали, зізнався екс-очільник "блауграна". До того ж, своє слово треба тримати.

У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Барселона" перемогла "Парі Сен-Жермен" (6:1) і пройшла у чвертьфінал. Дивіться відео голів і огляд матчу "Барселона" – "Парі Сен-Жермен". "Барселона" стала першою командою в історії Ліги та Кубка чемпіонів, що пройшла далі після поразки 0:4 в першому матчі. Унаї Емері після гри заявив, що суддя у матчі з "Барселоною" завдав шкоди ПСЖ.

"Удар Неймара – це пряма червона картка". Головні фактори фантастичного камбеку в матчі "Барселона" – ПСЖ

Футболісти "Барселони" отримають за героїчний камбек значно менші преміальні, ніж могли отримати гравці ПСЖ за розгромну поразку

, а також у Viber