УКР РУС

"Барселона" здолала "Атлетіко" на "Камп Ноу" завдяки дублю Суареса

5 квітня 2016 Читать на русском

В 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів каталонці в більшості переграли мадридських гостей.

"Камп Ноу" приймав матч лідерів іспанської Прімери в рамках найпрестижнішого клубного турніру. У національному чемпіонаті перевагу в 6 очок має "Барселона". До того ж, каталонський клуб двічі переміг "матрасників" у Ла Лізі. Проте в Лізі чемпіонів два роки тому саме "Атлетіко" зупинив каталонців.

Перші 20 хвилин матчу команди по черзі володіли ініціативою з мінімальною кількістю небезпечних моментів. Прекрасний шанс змарнував Неймар, коли головою пробив вище воріт після пасу Дані Алвеса. А от Фернандо Торрес не впустив можливість забити 11 гол у ворота "Барселони". Асистував Ель-Ніньйо чудовим пасом Коке. Але не пройшло і 15 хвилин, як Торрес пішов з поля. Нападник "Атлетіко" двічі грубо порушив правила і залишив свою команду в меншості. Після цього господарі поля почали посилено насідати на ворота Облака, тим не менш, щось дійсно небезпечне до перерви сконструювати не вдавалось.

З початком другого тайму каталонці взялись плести свої фірмові атаки, після яких почали з`являтись гольові моменти: спершу Мессі пробив через себе мимо воріт, потім Неймар влучив у поперечину. "Барселона" не зменшувала тиск, що вилилось у перший гол Суареса. Згодом Луїс відзначився вдруге: відмінна подача Дані Алвеса знайшла голову уругвайця в центрі карної зони, і Облак мусив знову витягати "крулого" з сітки власних воріт.

Щодалі перевага "синьо-гранатових" тільки зростала. Захист гостей регулярно давав збої, а про атакувальні дії "матрасників" мова взагалі не йшла. Тому фінальний рахунок 2:1 - це явно не найгірше, що могли отримати мадридці в цьому матчі. А "Барселона", провівши два кардинально різні тайми, перемагає у першому матчі сильного суперника, якому тепер потрібно брати реванш на "Вісенте Кальдерон".

Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу. Перший матч

"Барселона" - "Атлетіко" - 2:1 ВІДЕО

Голи: Суарес, 63, 75 - Торрес, 25

Вилучення: Торрес, 36