УКР РУС

"Барселона" завдяки дублю Луїса Суареса розгромила "Еспаньйол"

18 грудня 2016 Читать на русском

У 16 турі Прімери команда Луїса Енріке не мала проблем з "Еспаньйолом" – 4:1.

Голи за переможців провели Луїс Суарес (дубль), Альба та Мессі.

"Барселона" продовжує погоню за столичним "Реалом". У 16 турі головна команда Каталонії зустрічала земляків – "Еспаньйол". Напередодні дербі "папуги" перебували на дев’ятому місці. Команда Кіке Флореса не могла розраховувати на травмованого Лео Баптістао. Бразильського нападника замінив еквадорець Кайседо.

Найперший по-справжньому гострий момент виник на 7 хвилині, який створили номінальні господарі: Мессі після пасу від Неймара дивом не влучив у ближній кут. Через десять хвилин "Барселона" вже не проґавила свій шанс. "Папуга" Морено втратив м’яча поруч з чужим штрафним – чудово у підкаті зіграв Маскерано, й сферу підхопив майстер пасу Іньєста, після чого Андрес в дотик її закинув на Суареса. Уругваєць без проблем переграв воротаря "Еспаньйола". До свистка на перерву Мессі міг подвоювати перевагу рідної команди, однак не влучив у дальній кут. Гості огризнулися моментом Хаві Лопеса.

На початку другого тайму воротар "Еспаньйола" Дієго Лопес зазнав травми, й колегу по амплуа замінив Роберто Хіменес.

На 68 хвилині "Барселона" провела диво-гол – радимо до перегляду! Мессі, наче дітей, обіграв півкоманди суперника та пробив. Свіжий Хіменес парирував "шкіряного" на ногу Суаресу – 2:0. Через хвилину той-таки "інопланетянин" виклав м’яча під удар Альбі – 3:0!

Наприкінці матчу аргентинський нападник, класно обігравшись з уругвайцем, забив сам. До слова, в Мессі та Суареса налічується по 12 голів у Прімері. Роналду має 10 влучних пострілів.

"Барселона" набирає 34 бали, повертаючи собі другу позицію. У 17 турі хлопці Луїса Енріке гратимуть проти четвертого "Вільяреалу". "Еспаньйол" лишається з 22 очками.

Чемпіонат Іспанії, 16 тур

"Барселона" – "Еспаньйол" – 4:1

Голи: Луїс Суарес, 18, 67, Альба, 68, Мессі, 90 – Давід Лопес, 79