УКР РУС

Барселона розгромила Ювентус в 1 турі Ліги чемпіонів завдяки дублю Мессі

12 вересня 2017 Читать на русском

Барселона перемогла Ювентус у 1 турі групового етапу Ліги чемпіонів 2017/18. Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.

Через різні причини Аллегрі не міг розраховувати на К’єлліні, Куадрадо, Манджукіча, Хедіру, тому до заявки Юве на матч потрапили молоді півзахисники Леонардо Меріо, Фабріціо Калігара. Вперше у стартовому складі "Сеньйори" вийшов уругваєць Родріго Бетанкур.

Барселона розпочала гру з традиційного контролю м’яча. Але перший гострий момент створили італійці – Де Шільйо ледве не влучив у дальній кут воріт тер Штегена. Каталонці відповіли небезпечним пострілом Луїса Суареса, з яким впорався Буффон. Через кілька хвилин Альба заблокував прицільний удар Бентакура. На 40 хвилині через травму Де Шільйо залишив поле, і правого захисника гостей замінив Стураро. Далі були божевільний момент Дембеле та гол Мессі, який нарешті забив Буффону.

На 52 хвилині Мессі влучив у стійку, відклавши дубль на потім. Трішки згодом аргентинець прострілив з правого флангу, а Стураро вибив "шкіряного" на ногу Ракітічу – 2:0. На 69 хвилині Лео зняв всі питання щодо переможця зустрічі, забивши ефектний гол. Барселона набирає перші очки в Лізі чемпіонів.

У 2 турі команда Вальверде зіграє проти Олімпіакоса, а "Сеньйора" вдома протистоятиме Спортінгу.

Ліга чемпіонів, група D. 1 тур

Барселона – Ювентус – 3:0

Голи: Мессі, 45, 69, Ракітіч, 56