УКР РУС

Барселона уклала з Атлетіко джентльменську угоду та не буде боротися за Грізманна

2 серпня 2017 Читать на русском

Каталонський і мадридський клуби підтримують дружні трансферні стосунки.

Президент Барселони Хосеп Бартомеу мав розмову з головним виконавчим директором Атлетіко Мігелем Жіл Маріном щодо Антуана Грізманна. Представник каталонців повідомив, що його клуб зацікавлений у трансфері французького форварда, який здатен нівелювати відхід Неймара, повідомляє AS.

Мадридська сторона, у свою чергу, нагадала "блаугранас" про ситуацію з трансферним баном, через яку Атлетіко не зможе знайти Грізманну заміну, та попросила каталонців з повагою віднестися до цього. У підсумку клуби уклали джентельменську угоду, за якою Барселона протягом поточного трансферного вікна не робитиме жодних спроб підписати Антуана.

При цьому, можна припустити, що наступного літа Атлетіко повернеться до розмов про перехід француза, а Барселона матиме пріоритетне право переговорів.

Нагадаємо, нещодавно нападник був близьким до переходу в Манчестер Юнайтед, але згодом Грізманн підписав новий контракт з Атлетіко до літа 2022 року. Француз пояснив це тим, що Атлетіко заборонили реєструвати нових гравців до 2018 року.

Грізманн показав миле тренування зі своєю 1-річною донькою