УКР РУС

Барселона впевнено перемогла Бетіс на Камп Ноу

20 серпня 2017 Читать на русском

Барселона у стартовому турі Прімери сезону 2017/18 обіграла на Камп Ноу Бетіс з рахунком 2:0.

За відсутності Неймара та Суареса Мессі довелось діяти в атаці разом з Алькасером та Деулофеу. Логічно, що саме від аргентинця найбільше настраждалась оборона Бетіса, однак сам Лео ні забити, ні зробити асист не зумів. Натомість, Деулофеу відзначився аж двома результативними передачами.

Барселона відкрила рахунок на 36-й хвилині, коли Мессі розігнав атаку та переадресував сферу на Деулофеу, після передачі якого Тошка зрізав м'яч у власні ворота. А ще через три хвилини каталонці практично зняли усі питання щодо переможця. Деулофеу обікрав суперника на правому фланзі та викотив м'яч Серхі Роберто, якому залишалось не влучити м'ячем у Адана.

Після перерви Барса продовжувала контролювати гру, але забити більше не змогла, хоча і мала для цього безліч моментів. Відзначимо, що Мессі тричі за матч перевірив на міцність стійки воріт. Аргентинець був безапеляційно найкращим у складі обох команд, однак зіткнувся з тотальним невезінням.

У підсумку знекровлена втратами Барселона доволі спокійно здобула дебютну перемогу в Прімері під керівництвом Ернесто Вальверде. Гра Бетіса Кіке Сетьєна, який залишив українця Романа Зозулю поза заявкою, залишила дуже багато запитань.

Іспанія. Прімера, 1 тур

Барселона – Бетіс – 2:0

Голи: Тошка, 36 (автогол), Серхі Роберто, 39