УКР РУС

Барселона влаштовує грандіозну чистку – каталонці знайшли клуби для п'яти непотрібних зірок

30 травня 2021 Читать на русском

Президент Барселони Жоан Лапорта активно працює над кадровою революцією в команді.

У новому сезоні склад каталонців може бути суттєво змінений. Окрім запрошення нових футболістів, Барселона намагається позбутися вже наявних – серед них справжні легенди команди. Для більшості іспанці вже підшукали претендентів, стверджує AS.

Агуеро вирушив на медогляд у Барселону – каталонці закрили ще два безкоштовних трансфери

Антуан Грізманн, за якого свого часу заплатили 120 млн євро, має шанс повернутися на батьківщину. ПСЖ нібито готовий запросити форварда, який разом із Мбаппе та Неймаром повинен зробити атаку парижан смертоносною.

Ще однією жертвою революції в Барсі може стати Жорді Альба. Один із найкращих лівих захисників континенту може повторити шлях Луїса Суареса. Атлетіко вже зробив пропозицію щодо 32-річного гравця.

Кінець циклу в Барселоні: Лапорта оголошує війну "священним коровам", драма Грізманна, майбутнє Мессі та Кумана

Серхіо Бускетс на правах вільного агента може перейти у мюнхенську Баварію. Усмана Дембеле Барса позиціює як головний актив, сподіваючись заробити на цьому трансфері величеньку суму. Каталонці чекають пропозиції від багатих клубів АПЛ.

У тому ж напряму повинен вирушити Філіппе Коутінью. Зазначається, що іспанці ще не повністю розрахувалися за його перехід з Ліверпулем. Відтак Барса готова відпустити бразильця назад у Мерсисайд, щоб не виплачувати іще кілька десятків мільйонів євро. Водночас "червоним" потрібна заміна Вейналдуму, який невдовзі стане гравцем каталонців.

Чемпіон, який більше не збуджує, провали Барси та Реала, канарський маг, сенсаційний MVP – якою була Прімера-20/21