УКР РУС

"Барселона" вирвала нічию в матчі проти "Вільяреала" завдяки голу Мессі

8 січня 2017 Читать на русском

В 17 турі Прімери каталонці не переграли на виїзді "Вільяреал" – 1:1.

Останні вісім матчів поміж "Вільяреалом" та "Барселоною" не закінчувалися "сухим" рахунком. І тільки в одній грі, яка відбулася минулого сезону, "субмарина" здобула одне очко, зігравши 2:2 (Бакамбу, 57, Матьє, 63 – Ракітіч, 21, Неймар, 41).

"Вільяреал" підійшов до поєдинку без Сольдадо та Бакамбу. Перший тайм запам’ятався достатньою кількістю моментів, але Дос Сантосу, Сансоне ("Вільяреал"), Неймару, Мессі, Луїсу Суаресу ("Барселона") бракувало влучності, або ж надійно грали тер Штеген з Асенхо. Найкращий момент на 33 хвилині "запоров" Неймар, який з метра не замкнув простріл від уругвайського нападника. Щоправда, в цьому моменті під удар бразильця стрибнув Маріо Гаспар.

Початок другого тайму шокував вболівальників каталонців. Неточний пас Діня призвів до контратаки "підводників": Пато віддав на Сансоне, який з гострого кута відправив "торпеду" під дальню стійку. На 73 хвилині трапився досить спірний момент: капітан "жовтих" Бруно Соріано зіграв рукою у власному штрафному, однак свисток арбітра промовчав. Через секунду Мессі влучив у стійку воріт! Однак Лео таки забив на 90 хвилині, ідеально точно виконавши штрафний удар.

Отож, в каталонців налічується 35 очок, які розтрашовані на третій позиції. "Вільяреал" поки що п'ятий.

В наступному турі" Барселона" зустрінеться з "Лас-Пальмасом", а "Вільяреал" гратиме проти аутсайдера "Депортіво".

Чемпіонат Іспанії, 17 тур

"Вільяреал" – "Барселона" – 1:1

Голи: Сансоне, 49 – Мессі, 90

Вилучення: Коста ("В"), 90+4