УКР РУС

"Барселона" у важкому для себе матчі перемогла "Леганес"

19 лютого 2017 Читать на русском

У 23 турі Ла Ліги "Барселона" ледве не зіграла внічию в матчі проти "Леганеса". Долю гри вирішив пенальті, реалізований Мессі на 89 хвилині.

Команда Луїса Енріке після приниження в Парижі грала проти сімнадцятого "Леганеса". В трьох останніх матчах Ла Ліги хлопці Асьєра Гарітано пропустили шість м’ячів та не забили жодного.

Господарі з перших хвилин розпочали штурмувати ворота Яго Ерреріна. На 4 хвилині Луїс Суарес прострілив на Мессі, і аргентинець замкнув цей асист – 1:0. До свистка на перерву каталонці мали ще одну чудову гольову нагоду, однак Мессі в ближньому бою не переграв голкіпера гостей. В "Леганеса" найактивнішим був марокканець Ель-Жар. На 17 хвилині Набіль з кількох метрів поцілив в тер Штегена, а на останніх секундах першого тайму німецький воротар з труднощами парирував постріл Ель-Жара.

До 71 хвилини могли забити як господарі (Неймар, Рафінья), так і гості (Герреро). І от, на 71 хвилині, помилка Серхі Роберто призвела до втрати м’яча. Мачіс, чи не першим дотиком в матчі, віддав на Унаї Лопеса, який пробив у дотик – 1:1. На "Камп Ноу" запахло сенсацією. Луїс Енріке кинувся рятувати ситуацію, випустивши Іньєсту (чотирьохсота гра для Андреаса в Прімері), Деніса Суареса та Альбу. На 89 хвилині капітан "Леганеса" Мантовані сфолив проти Неймара. З пенальті Мессі був точним – 2:1. В компенсований час Ель-Жар ледве не забив другий гол своєї команди, але зовсім трішки не поцілив у "брамку".

Попри невиразну гру каталонці здобувають три бали та піднімаються на друге місце.

В 24 турі на "Барселону" очікує важка гра проти "Атлетіко". "Леганес" протистоятиме "Депортіво".

Чемпіонат Іспанії, 23 тур

"Барселона" – "Леганес" – 2:1

Голи: Мессі, 4, 89, пен. – Унаї Лопес, 71