УКР РУС

Барселона та Реал претендують на Канте – у каталонців є вагомий козир

15 квітня 2020 Читать на русском

Півзахисник Челсі Н'Голо Канте може зіткнутися з одвічним вибором – Реал чи Барселона.

Іспанські гранди позмагаються за чемпіона світу, контракт якого розрахований до 30 червня 2023 року. Нещодавно Челсі встановив цінник за Канте – лондонці готові відпустити свого лідера за не таку вже й серйозну суму.

Челсі повісив цінник на Канте – відхід чемпіона світу набуває реальних обрисів

Головним претендентом на 29-річного Канте називають Барселону. Каталонці перебувають у пошуках центрального хавбека світового рівня, а чинний чемпіон світу є ідеальним варіантом. "Синьо-гранатові" готові включити в угоду свого вінгера Філліпе Коутінью, повідомляє Mundo Deportivo.

Сезон 2019/20 бразилець проводить на правах оренди в Баварії, але мюнхенський клуб наразі не планує викупляти права на Коутінью. Барселона, яка теж не надто розраховує на вінгера, готова віддати його в Челсі в обмін на Канте – очевидно, що доведеться ще й доплатити.

Цікаво, що абсолютна більшість читачів видання підтримують такий обмін для Барси.

Щоправда, конкуренцію каталонцям складе мадридський Реал. Королівський клуб також не проти підсилитися досвідченим французом, а Зінедін Зідан хоче бачити у складі "бланкос" свого співвітчизника, який би став доповненням для Каземіро у центрі поля.

Партнер ван Дейка, форвард Гвардіоли, трудяга з Атлетіко – 6 найбільш недооцінених майстрів Європи