УКР РУС

"Барселона" розтрощила "Сельту" на "Камп Ноу"

4 березня 2017 Читать на русском

В 26 турі Прімери "Барселона" здолала "Сельту" – 5:0. Дублем та двома асистами на партнерів відзначився Ліонель Мессі.

"Барселона" провела досить потужний перший тайм. На щастя для сеньйора Беріссо, його команда обмежилася лишень двома пропущеними голами. На 24 хвилині Мессі вдався шикарний індивідуальний прохід, який закінчився точним влучанням в ближній кут. Наприкінці першого тайму Неймар в ближньому бою переграв Альвареса. Також в господарів ще могли відзначатися Луїс Суарес (стійка), Мессі (стійка, Альварес), Рафінья (Альварес). В "кельтів" найкращу нагоду змарнував Ронкалья – аргентинець після розіграшу штрафного не поцілив у ворота.

На старті другої половини матчу Серхі Роберто не переграв Альвареса. Наступні свої гострі моменти каталонці вже реалізовуватимуть. Третій гол "Барселони", який провів Іван Ракітіч, схоже, був забитий з офсайду. Також взяттям воріт відзначився Умтіті – перший м’яч Самуеля у Ла Лізі. Після дубля Мессі за "Сельту" міг забивати Васс, але пробив повз "рамку". Фінальний свисток Хіля Мансано зафіксував переконливу вікторію каталонців.

"Барселона" набирає 60 очок, в мадридського "Реала" налічується 59 ("вершкові" мають матч в запасі). "Сельта" перебуває на десятому місці.

Після ПСЖ команда Луїса Енріке зіграє проти "Депортіво"; на "Сельту" очікують краснодарські "бики" та "Вільяреал".

Чемпіонат Іспанії, 26 тур

"Барселона" – "Сельта" – 5:0

Голи: Мессі, 24, 64, Неймар, 40, Ракітіч, 58, Умтіті, 61