УКР РУС

"Барселона" знищила "Спортінг"

1 березня 2017 Читать на русском

В 25 турі Прімери команда Луїса Енріке перемогла хіхонський "Спортінг" (6:1) та очолила турнірну таблицю. Щоправда, мадридський "Реал" має дві гри у запасі.

В складі "Спортінга" дебютував нігерійський захисник Елдерсон. До старту "Барселони" повернувся раніше травмований Хав'єр Маскерано. Щодо капітана "Барселони", Ліонеля Мессі, то аргентинець проводив ювілейний п’ятисотий матч за каталонців, якщо брати до уваги всі турніри.

Вже за перші одинадцять хвилин господарі двічі вразили ворота суперника. Спочатку Мессі, скориставшись незграбною грою голкіпера Куельяра на виході, головою відкрив рахунок. Через дві хвилини Хуан Родрігес зрізав сферу у власну "рамку" після удару Луїса Суареса.

На 21 хвилині Серхіо Альварес влучив у стійку воріт "Барселони", і Кастро виявився першим на добиванні. На 27 хвилині Луїс Суарес потужним пострілом в ближній кут фактично звів інтригу нанівець, хоча на 43 хвилині Кастро міг оформити дубль – чудово зіграв тер Штеген.

На старті другого тайму помилився Бабен, подарувавши м’яча Мессі. Капітан не пошкодував пас на свіжого Алькасера – 4:1. Потім був чудовий удар Неймара з штрафного, а останнім голом в зустрічі став постріл Ракітіча в ближній кут.

Каталонці набирають 57 очок, виходячи на перше місце. Хіхонці перебувають на вісімнадцятій сходинці.

Наступними суперниками "Барселони" будуть "Сельта" та ПСЖ; "Спортінг" зіграє проти "Депортіво" та "Валенсії".

Чемпіонат Іспанії, 25 тур

"Барселона" – "Спортінг" – 6:1

Голи: Мессі, 9, Х. Родрігес, 11, аг, Л. Суарес, 27, Алькасер, 50, Неймар, 66, Ракітіч, 87 – К. Кастро, 21