УКР РУС

"Барселона" розгромила "Ейбар", але залишається на третьому місці у Прімері

22 січня 2017 Читать на русском

В 19 турі Ла Ліги каталонці без проблем подужали команду тренера Менділібара – 4:0.

Останні чотири зустрічі між "зброярами" та каталонцями закінчувалися не важко здогадатися на чию користь. У цих матчах "Ейбар" забив один м’яч та пропустив одинадцять. Команді Луїса Енріке, що продовжує погоню за "Реалом" та "Севільєю", потрібно було будь-якою ціною долати гордих басків.

Вже на 10 хвилині серйозного пошкодження зазнав Серхіо Бускетс. Замість "5" номера каталонців вийшов "6", Деніс Суарес. Перший гострий момент виявився за "Барселоною": Суарес, той що Луїс, не влучив у ворота з хорошої позиції. Після цього пострілу "Вампіра" аргентинець Ескаланте завдав два смачні удари по воротах гостей. І тільки реакція тер Штегена врятувала команду Енріке від неприємностей. На 31 хвилині Деніс Суарес потужно вперіщив низом з-за меж чужого штрафного майданчика – 1:0 за "Барселоною".

На початку другого тайму Мессі, наче на тренуванні, в дотик замкнув передачу уругвайського Суареса. Відразу після голу "зброяр" Адріан пробив повз тер Штегена, однак лайнсмен зафіксував у баска офсайд. На 68 хвилині Луїсу Суаресу вдався шикарний індивідуальний прохід, після якого рахунок став розгромним. Наприкінці зустрічі Педро Леон ледве не провів м’яч престижу – тер Штеген знову виявився на висоті. В компенсований час Неймар після асисту Відаля поставив остаточну крапку.

Завдяки голам обох Суаресів, Неймара та Мессі, "Барселона" набирає 41 бал та лишається на третій позиції.

В 20 турі "Ейбар" знову гратиме вдома, на цей раз проти "Депортіво". "Барселона" протистоятиме "Бетісу".

Чемпіонат Іспанії, 19 тур

"Ейбар" – "Барселона" – 0:4

Голи: Д. Суарес, 31, Мессі, 50, Л. Суарес, 68, Неймар, 90+2