УКР РУС

Барселона розглядає дві кандидатури на заміну Вальверде – у списку екс-гравець Металурга Д

14 жовтня 2018 Читать на русском

Каталонська Барселона вже розглядає варіанти заміни нинішнього наставника команди Ернесто Вальверде, якщо той залишить клуб по завершенні сезону 2018/19.

Наставник Бетіса Кіке Сетьєн та син Йохана Кройфа Хорді Кройф є кандидатами на заміну Ернесто Вальверде на посаді головного тренера команди.

Вальверде може покинути Барселону – чому доля тренера не залежить від титулів

Останнім часом активно лунає інформація, що 54-річний Вальверде може покинути Барселону по завершенні сезону через відсутність, на думку тренера, належної поваги від босів клубу.

Гра Бетіса під керівництвом Сетьєна в сезоні 2018/19 імпонує керівникам каталонців, які розглядають можливість запрошення спеціаліста після ймовірного відходу Ернесто Вальверде. Кандидатура Сетьєна, контракт якого з Бетісом чинний до літа 2020 року, вже начебто отримала схвалення кількох членів ради директорів Барселони, повідомляє Sport.es.

Що стосується Хорді Кройфа, який виступав за донецький Металург з 2006 по 2008 рік, то син легендарного Йохана Кройфа також є претендентом на посаду нового керманича каталонців.

Нагадаємо, контракт Вальверде з Барселоною чинний до літа 2019 року. Останнім часом тренера активно критикують у зв'язку із смугою невдач Барселони, яка не може виграти в Ла Лізі 4 матчі поспіль.

280 млн євро на вітер: Лунін опинився серед трансферних невдах Ла Ліги – Валенсія втерла носа Барселоні та Реалу