УКР РУС

"Барселона" розбила "Райо Вальєкано" завдяки покеру Неймара

17 жовтня 2015 Читать на русском

"Барселона" в рамках 8-го туру Прімери на "Камп Ноу" переграла "Райо Вальєкано" з рахунком 5:2.

Перемогу каталонському гранду принесли покер Неймара та гол Суареса. У гостей влучні постріли записали собі у актив Хаві Герра і Хосабед. "Барселона" набирає 18 очок та поступається першому в турнірній таблиці "Реалу" лише через гіршу різницю забитих та пропущених м'ячів. "Райо" із 7 пунктами у активі опускається на 16 сходинку.

Гості шокували "Камп Ноу" вже на 15-й хвилині, коли Герра в дотик замкнув передачу Бебе, покаравши каталонців за два змарновані супершанси Ракітічем та Суаресом. Однак, дуже швидко "Барса" зуміла відігратися та вийти вперед, коли Неймар за десять хвилин оформив дубль з пенальті. 

Втім, неймовірний у цей вечір бразилець на досягнутому не зупинився і відзначився ще двічі у другому таймі, очоливши список найкращих снайперів Прімери - 8 голів. Спочатку Неймар опинився першим на добиванні, а згодом закотив сферу у порожні ворота після передачі Суареса. Останній також без голу не залишився, забивши з пасу того таки Неймара. До честі гостей, вони не опустили руки і створили чимало нагод для взяття воріт. Однак, гол Хосабеда став слабкою втіхою і не дозволив їм уникнути розгрому.

Іспанія. Прімера, 8-й тур

"Барселона" - "Райо Вальєкано" - 5:2

Голи: Неймар, 22 (пенальті), 32 (пенальті), 69, 71, Суарес, 77 - Хаві Герра, 15, Хосабед, 86