УКР РУС

Барселона придбає Дембеле на позицію Неймара, – Mundo Deportivo

3 серпня 2017 Читать на русском

У Барселоні остаточно визначились з кандидатурою гравця, який замінить Неймара.

Каталонці повернулись до ідеї придбати форварда Борусії Д Усмана Дембеле. 20-річний француз давно цікавив "блаугранас". Спортивний директор Барселони Роберт Фернандес вже вирушив до Німеччини і розпочав перемовини з футболістом щодо трансферу.

Неймар пройшов медогляд перед трансфером у ПСЖ

Сам футболіст готовий перебратись до столиці Каталонії, але Борусія Д не спішить прощатись зі своїм лідером і вимагає за нього 100 млн євро. Барселона прагне якомога швидше отримати гроші за продаж Неймара в ПСЖ і купити Усмана Дембеле до старту сезону у Прімері, повідомляє Mundo Deportivo.

Наставник Барси Ернесто Вальверде також зацікавлений в Усмані Дембеле, адже футболіст відповідає його вимогам: впевнено обігрує один в один, створює гольові нагоди, дисципліновано діє в обороні, може зіграти на обох флангах атаки.

Окрім того, каталонці продовжують переговори щодо хавбека Ліверпуля Філіппе Коутінью. Очікується, що бразильський плеймейкер все ж стане гравцем Барселони, адже сторони значно просунулись і близькі до здійсненняугоди щодо його трансферу.

Неймар в ПСЖ: агент розповів про вартість і терміни трансферу з Барселони, бразилець відбере номер у Пасторе