УКР РУС

Барселона попрощалася з двома ветеранами – зворушливі відео, які переповнені сльозами

29 травня 2023 Читать на русском

Капітан Барселони Серхіо Бускетс та захисник Жорді Альба зіграли останній матч на Камп Ноу.

Домашній матч каталонців проти Мальорки у 37 турі Ла Ліги запам'ятався не тільки впевненою перемогою, а й зворушливими подіями, які відбулися після фінального свистка. Жорді Альба та Серхіо Бускетс ще до завершення сезону оголосили, що покинуть Барселону.

Ньюкасл націлився на форварда Барселони – каталонці готові продати дешевше, ніж купували

Наприкінці зустрічі Хаві вирішив замінити двох ветеранів, щоб дати змогу глядачам на Камп Ноу провести легенд належним чином. Прощання Альби та Бускетса продовжилося після гри. Жорді вийшов на поле з Суперкубком Іспанії, виграним у Саудівській Аравії проти Мадрида, а Серхіо виніс трофей Ла Ліги. Обидва не могли стримати сліз. Альба та Бускетс також звернулись до фанатів та подякували всім за підтримку.

Нагадаємо, що капітан "блаугранас" зіграв за Барселону в 721 поєдинку. Жорді Альба провів у футболці каталонців 458 матчів. Обидва покидають клуб, але не закінчують кар'єру. Є ймовірність, що вони переїдуть до Саудівської Аравії.

Супершвидкий гол Фаті допоміг Барсі знищити Мальорку, Сосьєдад вийшов у ЛЧ, Атлетік залишив Циганкову шанси на єврокубки