УКР РУС

"Барселона" перемогла "Валенсію" завдяки дублю Мессі

19 березня 2017 Читать на русском

В 28 турі Прімери "Барселона" впоралася з "кажанами" –4:2. Голи за каталонців забивали Мессі, Луїс Суарес та Андре Гомеш.

В матчі першого кола "Барселона" на останніх секундах завдяки пенальті вирвала важку перемогу – 3:2 (Мессі-2, Л. Суарес – Мунір, Родріго).

Перший гострий момент виник на 15 хвилині: Рафінья з Мессі не заштовхали "шкіряного" до сітки після асисту Луїса Суареса. "Кажани "відповіли потужним ударом від Солера, але надійно зіграв тер Штеген. На 28 хвилині Мунір віч-на-віч не переграв тер Штегена, однак заробив кутовий. Парехо виконав ідеальну подачу на голову Мангала – 1:0 за гостями! "Барселона" з відповіддю не забарилася. Гарай та Мангала проспали Суареса, і уругваєць поцілив в дальній кут – нічия. На останній хвилині основного часу першого тайму Мангала збив Суареса, "привізши" пенальті. Хоча Ельякім й відзначився голом, француз, який далеко не найкраще грав за "Манчестер Сіті", став антигероєм "Валенсії". Здавалося, що на перерву команди підуть при нічийному рахунку, як в компенсований час Мунір знову встановив нічию! Повертаючись до першої половини матчу, зазначимо, що на 26 хвилині арбітр міг призначити пенальті за поштовх Конселу в спину Неймару.

На 51 хвилині Неймар з кількох метрів щосили поцілив в ногу Дієго Алвесу. Через мить Мессі обіграв Абденнура та пробив з правої ноги – 3:2! Наприкінці протистояння Гомеш замкнув простріл Неймара – 4:2. З моментів другого тайму також можна пригадати влучання бразильського нападника каталонців у поперечину.

Команда Енріке набирає 63 бали. У "Валенсії" залишається 30 очок.

В 29 турі "Барселона" гратиме проти "Гранади". "Кажани" протистоятимуть "Депортіво."

Чемпіонат Іспанії, 28 тур

"Барселона" – "Валенсія" – 4:2

Голи: Л. Суарес, 35, Мессі 45, пен., 52, Гомеш, 89 – Мангала, 29, Мунір, 45+1

Вилучення: Мангала ("В"), 44