УКР РУС

Барселона перемогла Севілью завдяки дублю Алькасера

4 листопада 2017 Читать на русском

В 11 турі Прімери команда Вальверде у домашньому матчі виявилася сильнішою за Севілью – 2:1.

Матч проти Севільї став для Мессі ювілейним. Аргентинець зіграв за Барселону, якщо брати до уваги всі турніри, 600 поєдинків. Також в активі Ліонеля 393 матчі в рамках Ла Ліги, в Пуйоля залишилося 392 (попереду тільки Іньєста та Хаві: 421, 505).

З перших хвилин господарі заволоділи ініціативою. На щастя для Севільї, Луїс Суарес, Ракітіч та Мессі не використали свої нагоди. На 14 хвилин Луїс Муріель відібрав м'яча в Умтіті, вибіг на побачення з тер Штегеном та потужно пробив – мимо! Більше в першому тайму гості Барселону не турбували. На 23 хвилині Ескудеро незграбно перехопив передачу одного з каталонців, подарувавши сферу Алькасеру. Пако з радістю скористався щедрим подарунком, пробивши у ближній кут – 1:0.

На 58 хвилині Семеду заблокував небезпечний удар Сарабії, заробивши для Севільї кутовий. Після подачі з корнеру Гвідо Пісарро засмутив німецького воротаря. Барселона відразу відповіла – це Піке з метрів 24 струсонув поперечину. На 65 хвилині Алькасер випередив К’яєра та замкнув простріл Ракітіча – 2:1. Виходи на поле Гайса та Бен-Єддера не допомогли команді Беріссо вирвати нічию. Каталонці набирають 31 очко та лідирують в таблиці. Севілья посідає 5-е місце. В 12 турі Ла Ліги Вальверде та компанія зіграють проти Леганеса.

Чемпіонат Іспанії, 11 тур

Барселона – Севілья – 2:1

Голи: П. Алькасер, 23, 65 – Г. Пісарро, 59

Турнірна таблиця Ла Ліги