УКР РУС

"Барселона" перемогла "Гранаду" і стала чемпіоном Іспанії сезону 2015/2016

14 травня 2016 Читать на русском

У 38 турі Прімери каталонці спокійно здобули необхідну перемогу на полі "Гранади" - 0:3.

"Барселона" поїхала в гості до "Гранади" виключно за перемогою, адже три очки на "Нуево Лос Карменес" гарантували каталонцям титул чемпіона Іспанії без зайвих умов.

Розпочався матч із постійних атак "Барселони". Підопічні Луїса Енріке одразу створили посилений тиск на ворота суперника. Вже на 7 хвилині Піке міг виводити гостей вперед, але на заваді став голкіпер "Гранади". Каталонці продовжили створювати небезпечні моменти біля ворожих воріт, за що були винагороджені в середині першого тайму. Відзначитись вдалось після довгої комбінації, закінчували яку Альба і Суарес. До кінця першої половини зустрічі Луїс ще встиг оформити дубль. У цій атаці варто звернути увагу на дивовижну діагональ Маскерано і пас у дотик від Дані Алвеса.

Після перерви продовжилась така ж гра: "Барселона" постійно перепасовувалась, а гравці "Гранади" намагались хоча б відібрати м'яч. Мали шанси відзначитись Мессі і Неймар, але сьогодні - день Суареса. Під завісу матчу уругваєць оформив хет-трик. Атакувальне тріо "Барселони" легко "розрізало" оборону "Гранади" і довело рахунок до розгромного.

Таким чином, "Барселона" набирає 91 очко і стає чемпіоном Іспанії!

Іспанія. Прімера, 38 тур

"Гранада" - "Барселона" - 0:3

Голи: Суарес, 22, 38, 86