УКР РУС

Барселона переглянула Горецку і хоче придбати його взимку

24 жовтня 2017 Читать на русском

Барселона всерйоз зацікавилась півзахисником Шальке і збірної Німеччини Леоном Горецкою.

Представники скаутської служби і технічний директор Барселони переглядали кілька матчів за участі Леона Горецки у чемпіонаті Німеччини у цьому сезоні. Зокрема за 22-річним хавбеком каталонці стежили у поєдинку 9-го туру Бундесліги Шальке – Майнц (2:0).

Барселона переглянула Коутінью та ще 4-х гравців на матчі Тоттенхем – Ліверпуль

Агент німецького футболіста Йорг Нойбауер провів перемовини зі спортивним директором Барселони Робертом Фернандесом. Представник гравця мав намір дізнатись наскільки серйозний інтерес Барселони до Леона Горецки і чи готовий клуб зробити йому пропозицію взимку, інформує Mundo Deportivo.

Справа в тому, що до центрхава також виявляють предметний інтерес Ювентус, Ліверпуль та Баварія. Мюнхенці прагнуть отримати Леона Горецку безкоштовно влітку, адже його контракт закінчується в червні 2018 року. Ліверпуль і Ювентус готові придбати гравця у січні.

Монако може придбати Андре Гомеша, якщо Барселона підпише Горецку

Сам футболіст не проти перейти у Барселону і вже спілкувався на цю тему зі своїм другом Марком-Андре тер Штегеном, який захищає кольори каталонського клубу.

Керівництво і головний тренер Барселони мають найближчим часом прийняти остаточне рішення щодо придбання Леона Горецки у січні, адже зволікати часу немає через високий попит на німця. У ньому бачать заміну Івану Ракітічу і відзначають неймовірний прогрес. Однак трансфер Леона Горецки в Барселону залежатиме і від ходу перемовин щодо придбання "блаугранас" Філіппе Коутінью з Ліверпуля.

Коутінью вірить, що перейде у Барселону в січні за угодою з Ліверпулем, – MD