УКР РУС

Барселона вирвала нічию у скандальному матчі проти Валенсії

26 листопада 2017 Читать на русском

У 13 турі Прімери Валенсія та Барселона зіграли внічию на "Местальї" – 1:1.

До матчу команди підійшли з нулем в графі "поразки". Піке пропускав матч через дискваліфікацію, тому в центрі захисту Барселони вийшов Вермален.

У першому таймі каталонці у фірмовому стилі контролювали м’яч. Коли спливло півгодини часу, трапився скандальний епізод. Мессі пробив по воротах. Здавалося, Нету парирував постріл аргентинця, але відразу після сейву впустив "шкіряного" собі поміж ніг. М’яч повністю перетнув лінію воріт. Головний арбітр Ігнасіо Вільянуева та лайнсмен цей момент проґавили. Наприкінці першого тайму Мессі та Луїс Суарес, небезпечно загрожували воротам "кажанів".

На 60 хвилині Родріго замкнув фланговий простріл Гайя – 1:0. Після пропущеного голу Вальверде взявся робити заміни: на полі з’явилися Деулофеу, Деніс Суарес, Відаль. Однак рахунок зрівняли ті, хто вийшов у старті: на 82 хвилині Альба замкнув геніальну передачу від Мессі. На останніх секундах матчу Дзадза ледве не вирвав для господарів перемогу.

Каталонці з 35 балами продовжують лідирувати, у Валенсії – 31 очко. Далі Барселона в чемпіонаті зіграє проти Сельти. "Кажани" зійдуться в битві проти Хетафе.

Чемпіонат Іспанії, 13 тур

Валенсія – Барселона – 1:1

Голи: Родріго, 60 – Альба, 82

Турнірна таблиця Ла Ліги